Струмица

Има ного народ бе јас видех..еј шо бива за собиранката? треба да се јаваме да се заварат сточина маси..мислам само на нас да се изнајма некоо вечер тама дек шо ке одаме.ке бидаме примерни

:pos::pos::pos::pos::pos:

Денеска нема шанси да се собереме веќе! САКАТЕ ли УТРЕ (недела)!
Наредната недела 3та година ќе оот на екскурзија, ќе почне распусто, само трчканици ќее! Ај некоо анкета нек се напраа денеска ак може (кога најного ојдисе да се собераме и дека), и да одаме веќе еднч:)

ке бидаме примерни бе x) еми да кажаме утре не е ден за собиране у понделник на школо пијани ли ке одаме хахаха

ке бидаме примерни бе x) еми да кажаме утре не е ден за собиране у понделник на школо пијани ли ке одаме хахаха

хах бе ако мислаш така нема да пиеш , ке пиеш пригат од Кива :)

бај д веј неможам да дојдам оваа ндела не сум слободен за другата ке видам и ако имам шанси ке се допишам на списокот :)

Како може да кажат на Вис кога вестите се во 17:30, а твојот пост е 5 минути порано..ЛАЖЕШ...

можеби ги гледал вестите на вис од 7 сабајле :):pos2:

хахахахха... абе ај ке га напрааме за собиранка само треба некој постар да не организире(по 2 пат кажувам мама му тииии ).

Кој гледа сношти кошарката Фени - Струмица???Како ги пре****ме значи закон сме нема шо...Напред Струмица..У Петок сите у спортската сала да навиваме....:pos2::vozbud::bravo::ojea::pos::pos::pos:

Абе не е Сабота, играјаа вчера(Вторник)и следната утакмица се играа после три дена шо значи у Петок, и коментаторо кажа у Петок оти ќе е....

Абе не е Сабота, играјаа вчера(Вторник)и следната утакмица се играа после три дена шо значи у Петок, и коментаторо кажа у Петок оти ќе е....
У сабота е бе човек.. и на кфм на страанта пише оти е у сабота.. ја пити на Фан Клуб:Струмица да видаш оти е у сабота кошарката :smir:

се договориле и двата клуба.. ного и идале така утакмицте, и преместена е за у сабота

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom