Струмица

А у селект беше да ти се стемне од гужва, ауу некојпат толко се изнервирувам од гужвата, шо си викам оти веќе не одам там. Ама, на пример, дека ќе одаш ак не там? Нема ништо за после 2 саато, а Дабиље не иде у предвид:nesvest:

Мале стварно ни фале нешто интересно, дек шо нема да е гужва!

Бтв, нека ни е за ного години на сите Коледе, да сме живи,здрави и среќни!

Па беше Екцес ама тама па двујца без трујца флеваа, никак не га бива. :)

П.С. Спомнах за гужвата у Селект, ама цитирала си ме пред да едитирам посто. :)

А да и саа на враќане имаше жива музика пред Гоце Делчев по повод Коледе. :pos:
За ного години!

Добро беше и у 19 бе, ама па значително помалко народ за разлика од другите вечери, барем нема гужва. Иначе до 12 и нешто имаше електронска музика, после пуштии 3-4 македонски и ајдеее обрнаа на српско. И ојдех у Селект, а там како по обичај си вриише од народ. :)
Така да... изгледа ништо од Коледе.

Е да. .. у селект после флезееме ама ного вриише од народ.. немам видано толко освен така за некој празник ,карневал, нова година и сл.

ама сакаах огинче. .. :(

кој бе огин,скара,пивце,музика ...:costumed4 нема шо повеќе да се говоре

Луѓе, шо стана бе, па нема струја на секој 15 мин? Си миШ у некоо сЈало сме :S хехе

ee ќути не прај маабет, преѓи ка снема струја, баш на работта бех, абе мрднах се, нервоза ме утепа, неможе ни компјутер, ни телевизор, ни радио да пушташ, штама! ... шо ќе беше тава беее :nesum:

јас сум спијал изгледа... Ного време ли нема струја ?

Луѓе, шо стана бе, па нема струја на секој 15 мин? Си миШ у некоо сЈало сме :S хехе
Кај мене се е ок....не е снемало...а дека снемува.??...оти јас живееем кај парко..и ок е:)

Јас живеам, кај Никола Карев, се снемува. Мислам ќе се управа и после два саата, ќе снема струја после „мижничка“ ќе си играа има - нема и така.:icon_conf :xmas1:

Ќе га упраат,без сикеранции, нели сфаќате оти јадрото на проблемо е у целио електричен систем на државата!

Јас живеам, кај Никола Карев, се снемува. Мислам ќе се управа и после два саата, ќе снема струја после „мижничка“ ќе си играа има - нема и така.:icon_conf :xmas1:

Oти ка одаах на школо не снемуваше . .. :tapp:

Абе чувеци тааа темата ептен чет се га направиле :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom