Струмица

Ај јас тии денови ќе напраам една тура низ градо, ќе сликам нешто. :)

а за стрѕјата как шо слушам имало проблем нешто у радовиш недостик на струја ....неможех да разберам дали косово немале нешто па и ни зимале....такво нешто беше........:toe:

:nerv::nerv:Што е овa веќе бе?8пaт денескa струјa снемувa.Овој пaт 30 минути немaше ...

Хе Да Беше 8 добро ке беше да не беше и повеке во 5:00 кога снема до 6:30 немасе струја не бива така ке се караме више :nerv::nerv:

кај мене ни еднач не е снемало ... :))) jbg.. . од католичката црква нагоре как шо сам забележил.. само там не снемува.. . :))

Да шо е проблемо ке ни исцркат сите електрични уреди? Знае ли некој?

Еве од летото кога бевме во струмица, за возење скејт. [MEDIA]http://youtube.com/watch?v=dKFH5gTLoU4[/MEDIA]

Колку работи има исцркано овие 5-6 дена по 7-8 пати во денот снемува струја јас ваква работа не памтам по толку пати да снемувало струја
Треба да им платат на лугето на кои им направија штета ако се озбилна светска компанија како што се кажуват ЕВН

Арно..саа за зааа кај мене ништо не се расипало....се надевам оти нема да има такви..случи веќе...скисна ми да го е***:)....сето тава е поради трговскио..испробуват..шо знам ти шо тама....нешто со струјата важно е....аа тии накај каубојското..си имат струја.....Ај да боже да нема такви испаде веќе...оти ке оде нешто курбан...

кај мене ни еднач не е снемало ... :))) jbg.. . од католичката црква нагоре как шо сам забележил.. само там не снемува.. . :))
Абе изгледа комшии сме јас и ти, јас живеем блиско до Католичката црква, как може кај мене стално да снемува, а кај тебе да има? :)

Ауу как се нервирам заради таа струја. :ludilo:

У сервисите за компјутери минимум по 10 има за поправане. Ќе ни израсипат се` по дома. uaaa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom