Струмица

Јас мислам оти до сега не е било поубаво уредена Струмица, и чаршииата, и булеваро ... само некој впечаток имам оти ценатаро е малко запоставен ... а?

Дефинитивно. Треба да се обрне внимание на центаро. Таа елкичка шо е ставена кај стоковната ного осамено делува. :)
Има време, ќе напраат нешто ваљда до нова година.

Дефинитивно. Треба да се обрне внимание на центаро. Таа елкичка шо е ставена кај стоковната ного осамено делува. :)
Има време, ќе напраат нешто ваљда до нова година.
Да се надеваме.....јас мислам дека ке биде нешто...минатата година..баја беше украсено..:)

ама саа е обрнано внимание на целио град не само на центаро.. . да се надеваме и центаро ке го упраат..

Да да ке биде само пак да не ги испокрадат лампионите како лани :vozbud:

Aбе тии работи се за народ, а не за говеда, тај шо нема свест ќе краде ... а незнам колку знаате за тава нешто, ама лани коо га ставии елката на новио кружен ток (ного голема беше, цела украсена и сл.) вечерта некои со камион дојделе и елката си га земале :) а после се најдени у куманово АПААШТО :pos2:

Хе ако тогас било така оваа година нема и се ке биде под контрола :S ке биде многу украсено :vozbud:

И јaс.Шо е твa веќе 3a 2 недели 3-4 пaти снемувa стурјa у грaдо

abe osti kazi reci preku den snemuva,tava veke na nisto ne lice :smir:

ќе ми расипат и компјутер и сичко и после шо ќе прааме :smir:
од шо така снемува струја знаа ли некој ?

Мос оти го испробувaт Трговскио нели некој тестови прaвaт тaмa 3a струјa...

Абе ај шо се косате за струјата, нормалити е тва... Иначе градчето е убаво средено, баш коо си идаах на дома со тахи ѕиркајки од џамо видех: Тај лустеро шо е на раскрсницата, убав е ама малку црковен е или поточно как роденденска торта, елкичката кај стоковната е супер, има нови клупички кај трговскио куул се, аа забележих оти палмичките се облечани имат најлон и трски нешто... Хмм.. Аа на старата чаршија е нооооооого романтично, ногу убаво смислено закон. исто така на старио кружен ток има од сиалички направено гооолема елка, и се до куклиш има на секоја бандера по една светкава фигурка. Така да се на се супер стои ситуацијата во Струмица :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom