Струмица

ае бе за 1 ден ли сте... :-) и така нема ниш да прааме у шкоолто, така ќе седаме само..

по законо не смее да се продолжува школската година ...
а саботи може да се враќе...

по законо не смее да се продолжува школската година ...
а саботи може да се враќе...

Абе какви саботи какви бакраче ... било поминало...нема враќане денове :)

Еднч ни га затвории темата ја од такви безвеза мабете сабота школо,за земјотрес лажене,на тимчето дрканто на танга и други глупости.Дај не се заебавајте пак ке га затворат и после на магарто таквото ке га отворат.
Дај малце озбилејте се,нема само у Струмица земјотресе да го е.... мислаш само тука ударат.

Еднч ни га затвории темата ја од такви безвеза мабете сабота школо,за земјотрес лажене,на тимчето дрканто на танга и други глупости.Дај не се заебавајте пак ке га затворат и после на магарто таквото ке га отворат.
Дај малце озбилејте се,нема само у Струмица земјотресе да го е.... мислаш само тука ударат.
Ако ја затворат, затворат - не е крај на живото.

У глобал од понеделник до четврток жива душа нема а во петок, сабота и недела нема место дек да седнаш тава интересна работа. Какво пусто е така преку неделата мислаш војно време, чувеците се криит по дома.

Усетиите ли го земјотресо бе?

Усетиите ли го земјотресо бе?
Не осетих никаков земјотрес... а утре ќе учат ли гимназијата знаа ли некоj.. чујах некој маабет оти немало да се уче ама не ми се верува?:)

Сега во 2 саато имаше два земјотреси во рок од 10 секунди.

Е имашееее, јас веќе од срце ќе га скинам

И после кај 4 имаше. Ама ај белки ке нема веке...Иначе друго шо има ново низ градо?

Prviot zemjotres bese vo 01:57 osetix go a vtorio nekade kaj 03:00

Вчера кај Глобал едни 2 бее се пласнале добро со колите . ТАј за малце ке го беше качил на тревата горе :pos:

а добар спој имаше кај каубојското .
добро пукна ...
накај 4-5 саато

а добар спој имаше кај каубојското .
добро пукна ...
накај 4-5 саато

Стварно бе баш на час бех јас коо се слушна тава... некоо жица испукала викат ...од а'кл не извади на сите ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom