Стриптизерка за Момачка Вечер

• Креатор на темата Креатор на темата Birowsky
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе љуѓе, кафана е тактички скроз погрешно. Мојме и денес и вторник и за избори да ојме и пак исто ќе е.
Чичко @x.man, ти немаш некое бројче вака да споделиш?
Чичино само да те лажам:)
Година ипол како од Македонија сум излезен, да ти гарантирам неможам...а и не сум ни јас ни другарчињата по стриптизи многу ,не викам не,сум ги посетил сите сто ги набројав али....за кога ви треба?

Ние го имавме истиот проблем, се што можевме да најдеме беше локална црнкиња од пазариште, арно ама најдовме една многу јака од србија за 300 евровизиски апоени и настап од околу 3х20 минути, требаше еден другар да ја спари ама беше малце накалач со пиењето па ни

Помагајте народе, не можит само тетка Мачка да е стриптизерка во цела држава.

И сигурно не е ефтина. :D Мани ја таа да не те стегне 500 евра па после да се чудите.[DOUBLEPOST=1392993367][/DOUBLEPOST]
распрашајте се по студентскиве домови ќе се најде нешто :cool:

Не бе кај по студентскиве има...не ми се верува таму да најде.

Последно уредено:
И сигурно не е ефтина. :D Мани ја таа да не те стегне 500 евра па после да се чудите.[DOUBLEPOST=1392993367][/DOUBLEPOST]

Не бе кај по студентскиве има...не ми се верува таму да најде.
епа во библиотека сигурно нема да најде , има курвичиња по студентските

Много са ви срамливи македонките. Требва да барате во странство. Ако не се лажам македонскиот Плеjбоj беше првиот во свет Плеjбоj со облечени жени. :icon_lol:

Немаме ние стриптизети ниту пак имаме курви. Едноставно не не бива како држава. :(

Чичино само да те лажам:)
Година ипол како од Македонија сум излезен, да ти гарантирам неможам...а и не сум ни јас ни другарчињата по стриптизи многу ,не викам не,сум ги посетил сите сто ги набројав али....за кога ви треба?
http://brif.mk/?p=130970
И тие што биле заминаа ,требаше некој ден порано да одеш :P

Немаме ние стриптизети ниту пак имаме курви. Едноставно не не бива како држава. :(

Не дека немаме, имаме али кај нас е проблемот наместо на улица курвите се у парламент :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom