Стриптиз

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
абе ми скурчи више од стриптиз низ барот Четврток,Петок Сабота Недела стално стриптиз таму се оди до даска соблекување

Инаку неам играно пред никоја стриптиз а ми имаат играно

1.da
2.vidi 1.
3.da
4.da

iteresno vo sekoj slucaj....pali dosta...kolku i da e smeshno... koga znaesh deka go pravi toa za tebe i samo za tebe....:)

mary_jane напиша:
1.дали вие сте играле стриптиз пред својот партнер?
2.ако не,дали би го направиле тоа доколку он/она го побара тоа од вас?
3.дали некогаш некој/некоја има играно стриптиз за вас?
4.и дали би сакале вие партнерот/партнерката да стрипува за вас?односно какво ефект би имало тоа врз вас?:icon_lol:

1.e e eeeeee....(citaj-da:) )
2.pa i da ne sum do sega..a ako on saka i ako go pali toa..i ako kulturno kaze:)..ke dobie...normalno:)
3.uffffff....da , da:cuc:
4.citaj pod 3:)

Нема нешто боље. Девојки, практикувајте го колку што можете и каде што можете. Нема машко што ова би го одбило. Дозволете му да се насладува на вашата прекрасна (и внимателно одбрана) гардероба, претходно, на местото кадешто се излезени. Дозволете му да замисли што го чека попосле. Потоа, играјте ко да ви зависи животот од тоа, и не заборавајте да носите гаќички и прслук што си одговараат, и да го задоволите потоа (освен ако опцијата не е да го издрка гледајќи ве, и да ви сврши, лец сеј... на штикла). Ко прво, ќе си поминете супер, ќе заборавите барем на 5 инхибиции кои ве мачеле претходно и трето ќе го дрка на вас со години откако ќе го откачите за некој позгоден.

ReallityCheck

do sega ne sum igrala, ama vecer go go probam toa pred decko mi pa ke vi kazam kako bila.
Inaku idejata e super, mu doaga nesto kako predigra, bas ke ne zapali poveke i dvajcata.

Pa da sekogas igram striptiz pred patnerot
Toj go obozava toa
A da ne sum skromna i jas go sakam toa
Golotijata e prirodna rabota i zosto da ne se soblekuvame pred partnerot, malku fantazija i ete striptiz:je:

Mi igrale i sum igral.
Se uste mi igra
Ja i igram
Mislam deka ke prodolzime da go pravime toa.
Sea ja malce pustiv stomak ne znam kako i izgleda ali toa e toa 8)
Super mi e !

Acid напиша:
Ми играле и сум играл, а на женски стриптиз не сум бил. :wink:
Обожавам стриптиз!!!
Морам да признаам супер играш стриптиз, само потсети ме кога беше? :pos2:

Би играла, ама не за секој. А мене ми нема досеа никој играно стриптиз.

Нате напиша:
Обожавам стриптиз!!!
Морам да признаам супер играш стриптиз, само потсети ме кога беше? :pos2:
Штознам, пред некои 4-5 месеци. Не ти текнува? :vozbud:

пред партерот би играла а досега не сум играла. а тој да игра би сакала но пред тоа ке се скинам од смеење!!!

Обожавам стриптиз,сум играла сама,заедно со другарка,пред одбрано друштво :vozbud:...Ама мене не ми играле :raz:

Интересна работа е во секој случај ти го крева адреналинот.Но само сум гледал професионалки во својата работа, додека некоја партнерка ми нема плешано стриптизче :toe:, а доколку партнерката изрази желба да заплешам зашто да не? Баш ми е некако тоБ :vozbud:

epa vaka dosega nemam stripuvano za nikoja, biden sum na zenski striptiz i jako e. jas ne bi igral za nekoja zs ne me bivat ama dobiv edna super ideja. aj da naprajme edna striptiz zurka :)))))))))))

Striptizot e ZAKON !!!!
imam igrano striptiz i imam nabljuduvano naj dobar zenski striptiz zakon eeeeeeeeeee!!!!
:zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom