Стриптиз

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
~*~

1.дали вие сте играле стриптиз пред својот партнер?
2.ако не,дали би го направиле тоа доколку он/она го побара тоа од вас?
3.дали некогаш некој/некоја има играно стриптиз за вас?
4.и дали би сакале вие партнерот/партнерката да стрипува за вас?односно какво ефект би имало тоа врз вас?:icon_lol:

Ако сакам да ми биде забавно и претежно поради фактот дека си го сакам телото и не се срамам од него, би му играла стриптиз и без да ми побара.:vozbud:
Секако дека не би ни одбила некој да се одлучи да се соблече за мене, тоа ќе биде добра стимулација за покасно. :pipi:

Додека за стриптиз по барови, бев, видов, ми се допадна!

Не сум играла ама би играла и без да го побара тоа.Не играл ни он за мене иако многу луди работи има направено за мене(аххх).Али би ми се допаднало зашто не.

Ако сакам да ми биде забавно и претежно поради фактот дека си го сакам телото и не се срамам од него, би му играла стриптиз и без да ми побара.:vozbud:
Секако дека не би ни одбила некој да се одлучи да се соблече за мене, тоа ќе биде добра стимулација за покасно. :pipi:
nenormalno se soglasuvam so tebe zs da se sramam od moeto telo toa si e moe i go obozavam!a striptizot mi e omilena stvar:pipi:

Немам играно стриптиз, а не дека би имала нешто против - обично типците со кои сум се палат и кога си денсам најнормално во кафич, а немам ништо против своето тело, така што...:)
Ми имаат мене играно стриптиз, од др страна...;)

дали вие сте играле стриптиз пред својот партнер?
Не ми се случило до сега да играм

ако не,дали би го направиле тоа доколку он/она го побара тоа од вас?
Зошто да не?! Се` за двострано задоволство

дали некогаш некој/некоја има играно стриптиз за вас?
Само за мене не, но присуствував на една журка каде што имаше стриптизер и истото се случи како што наведе Мери Џејн. Речиси сите се разбегаа на сите страни, пола дискотека се испразни, како да ќе бара и од нив да се соблечат.

и дали би сакале вие партнерот/партнерката да стрипува за вас?односно какво ефект би имало тоа врз вас?:icon_lol:
Не сум помислила до сега на вакво нешто. Не знам, можеби ќе му се прснам од смеење и претпоставувам дека со тоа ќе го налутам :toe:
Така да, ефектот ќе биде караница:uvo:

Не сум играла, би играла, не ми играле, сакам да ми играат.

нешто исто како Д годес...
на сум играла а би сакала да научам ... стриптиз шипка ми е фетиш
:pipi: :salut:

Strogo koga ke sum pijan odma stanuvam i igram so striptizerkata:pos2:

P.S.ne mi se slucilo ednas,poveke pati.

...bara ne bara jas sakam da i igram striptiz na devojka mi da i ja vidam slatkata nasmevka znam deka ke i skoka srcenceto kako na zajace od vozbuda ke ja stopam sakam da gleda a da ne dopira samo da uziva gledavjki go moeto telo bebence te sakam

Nemam igrano striptiz na partnerot i ne bi igraela, ednostavno ne me biva za takva rabota. Nikoj nikogas nema igraeno striptiz samo za mene, se ima sluceno da otidam u diskoteka koga ima maski striptiz ama nekoj samo za mene da igrae striptiz toa uste go nemam dozieveno. Ne bi barala od partnerot da igra striptiz za mene, toa ne mi prai film, a i da baram znam deka nema da igra, ne e takov tip.

Би сакал некоја згодна риба да ми игра стриптиз. А доколку јас би играл стриптиз дури и слеп човек ќе се насмее:kesa: а и многу ме возбудува стриптизот:toe:

Исто како Годес:).
Не сум играла ама сакам да му играм на партнерот:).
Не ми играле ама сакам да ми играат хаха:).

1.дали вие сте играле стриптиз пред својот партнер?
2.ако не,дали би го направиле тоа доколку он/она го побара тоа од вас?
3.дали некогаш некој/некоја има играно стриптиз за вас?
4.и дали би сакале вие партнерот/партнерката да стрипува за вас?односно какво ефект би имало тоа врз вас?:icon_lol:

1. Да, постојано кога сме имале прилика.
2. Првиот пат сам сум иницијатор.
3. Да.
4. Сакам.

- Е сеа за дополната, стварно е тешко да се одговори, стриптиз, пример со облека каква што сакам јас.... покрети уф.. па да, највеќе ме пали да и кажувам што точно ме пали(бар првиот пат да)... ефектот е огромен, и се познава и е приметлив, од ефектот нема бегање:)

Сум играла онака на заебанција, сум се глупирала, мада со ова муживе напалени ништо не е заебанција, све е стимулација :icon_lol:
А маж не ми играл мене, а искрено не ме ни пали, шо знам, геј ми е малце. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom