С
Сатори
Гостин
~*~
1.Фамилијарни проблеми
~Моите родители ми се едни од најбитните личности во животот, иако претежно сум страшно ладнокрвна, секогаш се трудам кога е во моја моќ да ги доведам работите во рамнотежата.
Стресно да, но со тоа можам да се носам.
2.Брак
~Никогаш не сум била во брак, не сум компетентна да говорам на темата.
3.Да ја изгубиш работата
~Исто и тука.Иако мислам дека ова би била една од најстресните ситуации на кои што би можела сама себе да се подложам.
4.Проблеми на работа/училиште
~За ова веќе се грижам, многу повеќе него што е тоа потребно.Но колку се грижам, толку многу и работам на тоа поле.
5.Бременост
~Ниво на стрест! 100%! Барем на овие години.
6.Промена на економската состојба
~Горе наведеното.
7.Економски проблеми
~Исто да не се повторувам.
8.Да го промениш училиштето
~Возбуда да, можност за нови искуства и нови луѓе, прекрасно, не стресно.
9.Да раскиниш емоционална врска
~Лесно ги преживувам прекините на врските, иако е возможна депресија после месец, два кога потполно ќе ја примам ситуацијата, ама и тоа ми мине за брзо време.
10.Да се преселиш
~Сакам промени.
11.Важен испит
~Зависи колку сум научила, не?
12.Кавга со пријател
~Ако ми е битна личноста, се трудам, ако не ... ладнокрвноста на сцена и шта буде нека буде.За битните луѓе во мојот живот, може стрсно да ми делува.
1.Фамилијарни проблеми
~Моите родители ми се едни од најбитните личности во животот, иако претежно сум страшно ладнокрвна, секогаш се трудам кога е во моја моќ да ги доведам работите во рамнотежата.
Стресно да, но со тоа можам да се носам.
2.Брак
~Никогаш не сум била во брак, не сум компетентна да говорам на темата.
3.Да ја изгубиш работата
~Исто и тука.Иако мислам дека ова би била една од најстресните ситуации на кои што би можела сама себе да се подложам.
4.Проблеми на работа/училиште
~За ова веќе се грижам, многу повеќе него што е тоа потребно.Но колку се грижам, толку многу и работам на тоа поле.
5.Бременост
~Ниво на стрест! 100%! Барем на овие години.
6.Промена на економската состојба
~Горе наведеното.
7.Економски проблеми
~Исто да не се повторувам.
8.Да го промениш училиштето
~Возбуда да, можност за нови искуства и нови луѓе, прекрасно, не стресно.
9.Да раскиниш емоционална врска
~Лесно ги преживувам прекините на врските, иако е возможна депресија после месец, два кога потполно ќе ја примам ситуацијата, ама и тоа ми мине за брзо време.
10.Да се преселиш
~Сакам промени.
11.Важен испит
~Зависи колку сум научила, не?
12.Кавга со пријател
~Ако ми е битна личноста, се трудам, ако не ... ладнокрвноста на сцена и шта буде нека буде.За битните луѓе во мојот живот, може стрсно да ми делува.