Страв од бременост

• Креатор на темата Креатор на темата ива93
  • Време на започнување Време на започнување
Ако првпат пиеш Норлево, од апчето ќе да е. Свесна си дека со него правиш абортус, нели. Нормално дека ќе ти се измести цел циклус.
Не се грижи, не си бремена. Наредниот циклус очекувај си го броејќи од овој. И памет во глава друг пат, нема кондом нема секс, едноставно е. :) Купувај си ти ако веќе си сексуално активна, нема ништо срамно во тоа.

Moже. Провери дали крвта е посветла или потемна од вообичаеното. Тоа може да биде знак дека јајцето се вкопува во утерусот, симптомите се многу слични на стандардната менструација со блага промена на нијансата на крвта. Подуеноста не би требало да е индикатор, но за секој случај почекај дур да престанеш да крвариш и потоа земи тест за бременост па направи го со првата утринска мокрача. Ако си бремена, тоа крварење би требало да трае пократко од стандардниот период.
Ти ова од искуство? :D :D

Ти ова од искуство? :D :D
Како единствениот омнипотентен овде, од мене се очекува да знам се'. And son, I don't disappoint.
jesus-cross[1].gif

Имаат од владава некој свој чоек на форумов.Нека гледа , нека учи и нека пренеси дека деца не се прават ако го залажиш народот со ,,бенефиции"(пошто проверена неуспешна тактика че да е ова), нека пробаат да смислат како да ги укинат кондомчињата, или да ги премислат чоеците истите да ги користа(можеби пали со ова финта наталитетот угоре)

Сас укус на банана е жутиот. Помаранџестиот е малку покисел. ;)

Ееее до каде отиде младинава??:eek:
koj ti e omilen , da ti zemam za rodenden hehhe
--- надополнето: 3 јануари 2013 во 23:37 ---
Имаат од владава некој свој чоек на форумов.Нека гледа , нека учи и нека пренеси дека деца не се прават ако го залажиш народот со ,,бенефиции"(пошто проверена неуспешна тактика че да е ова), нека пробаат да смислат како да ги укинат кондомчињата, или да ги премислат чоеците истите да ги користа(можеби пали со ова финта наталитетот угоре)

може и некои слики да залепат како на цигарите со тие бблакк. . . :гомце::нинџ::гомце::drk::drk:

Кајгана бетер гламстик стана :pos:

Сакам да прашам дали е можно да се остане бремена и ако ти дојде менструација...значи вака на 01 12 имав одност и после тој ден се напив норлево и ми дојде на 09.12 а претходнио месец ми дојде на 20.11 но сега некако се чуствувам подуена и ми е чудно...дали е од апчево или помош
користевте кондом ???

Mene mi e strav od bremenosti na curite moi.
Zatoa se onakvueme okolu veligden.
Deka togas spajame ugodno so korisno.
Skupa rabota kondomine.
A za Veligden se kolat jagninja pa ima crevca napretek.
Malku potsmrdue, ama...anticki!

Сакам да прашам дали е можно да се остане бремена и ако ти дојде менструација...значи вака на 01 12 имав одност и после тој ден се напив норлево и ми дојде на 09.12 а претходнио месец ми дојде на 20.11 но сега некако се чуствувам подуена и ми е чудно...дали е од апчево или помош
moze da bidesh bremena eve edna moja drugarka behse bremena a imashe dobieno ako na primer si imala sex pred da dobiesh nekolku dena pred toa ono ke ti dojde ama drugiot mesec nema zatoa najdobro obrati se na ginekolog

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom