Странски хит за 2009 година

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Хит за 2009?

• "Boom Boom Pow" - Black Eyed Peas

Гласови: 6 7,1%
  • "Single ladies" - Beyonce

Гласови: 2 2,4%
  • "Please don't leave me" - Pink

Гласови: 2 2,4%
  • "Poker face" - Lady GaGa

Гласови: 11 12,9%
  • "I know you want me" - Pitbull

Гласови: 17 20,0%
  • "When Love Takes Over" - David Guetta

Гласови: 21 24,7%
  • "Hot N Cold" - Katy Perry

• "Broken Strings" - James Morrison & Nelly Furtado

• "Right Round" - Flo Rida

Гласови: 3 3,5%
  • "Use somebody" - Kings of Leon

Гласови: 11 12,9%

• Вкупно гласачи
    85
  • Гласањето е завршено на .
"I know you want me" - Pitbull според мене најслушана песна и најатрактивна низ дискотеките :)

ste zaboravile nekoi hitchinja
eden od najdobrite ova leto stereo love, posle that's my name... rihanna nekoi... ali ne e bitno :)

ste zaboravile nekoi hitchinja
eden od najdobrite ova leto stereo love, posle that's my name... rihanna nekoi... ali ne e bitno :)

Да, има пропуштено, ама како што реков, тие на анкетата не се репер и мерило, туку се одбрани онака, затоа секој според себе треба да си каже. :)

Да, има пропуштено, ама како што реков, тие на анкетата не се репер и мерило, туку се одбрани онака, затоа секој според себе треба да си каже. :)

ne te osuduvam be :D ama si mozela da stavis, drugi (navedi koi) :smir:

Не слушам многу нови ствари али од 2009 оваа песна ми остави најголем впечаток: (ова е целиот спот, песната почиња од 03:00 ; крајот малку го украле изгледа од Sunset Boulevard :-)

Го нема шабан шаулич со песмата михаило :(

Не можам да се одлучам меѓу „Bože, koliko je volim“, „Minut sa njom“, „Muško od plastelina“ и „Dan zaljubljenih“.

Од понудениве песната на Питбул ми е најголем фаворит. Инаку мислам дека Sexy Bitch и I gotta feeling требаше да ги има во анкетата. Оваа година имаше најмногу хитови од David Guetta и Black Eyed Peas.

"I know you want me" - Pitbull најголем впечаток ми остави оваа песна, затоа го дадов гласот за неа:wink:

Сексон фаер од оваа година е или ланска?

Од понудениве, мислам дека најпуштана беше I know you want me; летоска као си го испотија со песната поштено, свака част. Мада не ми праи мерак песната и не ја гласам. Да речеме дека мој личен хит на годината е Please don't leave me. Чак што више рингтон ми е негде пола година :D

Сексон фаер од оваа година е или ланска?

Од понудениве, мислам дека најпуштана беше I know you want me; летоска као си го испотија со песната поштено, свака част. Мада не ми праи мерак песната и не ја гласам. Да речеме дека мој личен хит на годината е Please don't leave me. Чак што више рингтон ми е негде пола година :D

Сексон фаер??!?!?!?:pos2::pos2::pos2::pos2:
хаххахахахахахахаххаххахаха

он: не ми се верува дека никој не ја ни спомна Стерео Лав. Дефинитивно песна што ја одбележа годинава. Таа и се од романска продукција, Inna & Co.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom