Stranger Things

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување
Ja izgledav vchera cela.

Da ne pram spojleri, in between the episodes imashe nekoj prejaki momenti, ama i nekoj "meh, bezveze".
Ali zato poslednata scena i poslednite 10 minuti , barem mene lichno epten me pogodija kako niedna epizoda od serija do sea

Многу преценета серија
Цела деценија е преценета. Ејтис у попкултурата имаат посебно место. И затоа толкав хајп. За мене лично - серијата е гледлива, добар кастинг, буди спомени, кокетира со наследството на Стивен Кинг (надприродни ова она), значи ќе ја гледам и третата сезона :)

Само првата епизода ја изгледав од 3та сезона, и малку слаб старт за мене споредено со првите епизоди од другиве сезони, али океј, рано е за детални проценки. Ќе видиме како ќе ми лежи со повеќе епизоди поминати.

Јас сум на пола, ме натераа да ја сменам оценката на имдб од 8 на 7.

гледлива, ама според мене најслаба од сите 3 сезони..

и овој Мајк со тоа глупата фаца ептен напна сезонава, и колку лоша глума човече, во првите две не беше толку лош...

Според мене, секоја сезона имаше нешто 'meh' и нешто 'wow'. Лично третава сезона ми беше најитересна од страна на кјут моменти, посмешна, а немаше толку исчекување и драматични моменти како претходните две.

Се надевам откако ќе ја изгледаат сите, дека ќе може да продискутираме за некои conspiracies. :)

Изгледав 3 епизоди и сум разочаран.
Детски глупости.
Клишеа.
Тегнење, влечење. Те сакам, не те сакам... булшит.

За нијанса подобра од претходните 2 сезони. Би требало да има и 4та сезона, по тоа како заврши крајот.

Ugh, ужас. Драми со деца, 0 мистерија и Русите како негативци клише. meh

Искрено, највеќе на тоа заработија со серијава. Највеќе заради Русите кои се преставени како негативци.

Hello? СИТЕ филмови од осумдесетите се со Руси негативци. Сите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom