A
AnFem
Гостин
Дали смеат или не смеат и колку смеат друг пат ќе го дискутираме. Со самиот факт што воопшто одат и се мажат со такви гнаси (и те молам поштеди ме тука со твоите дизниленд сви смо исти демагогии) го тераат човек да се запраша што бара една толку во наводници софистицирана, образована, модерна, културолошки издигната, цивилизирана на квадрат жена со еден третокласен, затуцан, гастербајтерски уфилман квазимафијаш? Одговорот е тој, во недостаток на машки помеѓу изгејизираните real men wear pink, јас сакам девојка ми да ми ги исече јајцата и курот за да бидеме еднакви створења, арапите и балканците имаат превласт на пазарот баш затоа што се таква форма на машки, и затоа што баш таква форма на машки колку вие да не сакате да признаете на крајот ебе затоа што вие така одбирате.
Абе ти колку сакаш можеш да негираш, али истите тие арапи со кои се мажат се образовани, модерни итн.
Кои „ние“ бе Сусаро? Јас со таква багра, што сакал да изиграва супериорен, сум била еднаш и истиот беше оставен баш поради тоа негово однесување. Мене тоа сељачкото крајно ме одбива и затоа не ми се јасни девојките што сакаат такви момци. Премногу, ама навистина премногу генерализираш.