Не, сериозно, и мене ме заинтересира.
Некој извор/статија за ова?
му каажал татко му изгледа,у војска така му рекле,или на матичен кога прашал така му кажала таа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, сериозно, и мене ме заинтересира.
Некој извор/статија за ова?
Зошто одма осудуваш, и мене ми имаат така кажано во Борец, Гемиџии и вистина е додека ни правеа систематски.му каажал татко му изгледа,у војска така му рекле,или на матичен кога прашал така му кажала таа![]()
Зошто одма осудуваш, и мене ми имаат така кажано во Борец, Гемиџии и вистина е додека ни правеа систематски.
И многу подобри стомачни се прават со континуирана работа односно 150 и постепено да ги загреваш стомачните отколку наеднаш да направиш 15 и да умреш.
Па и јас вежбам така не одрекувам, ама знам дека е штетно од медицински гледан аспект така да..А кој рече 15 ? форумџијата погоре,јас не.Со 15 ништо не правиш.Јас правам по 10-11 вежби(неколку на пилатес,неколку со килажа,една на вратило со дигање на нозе,и не ги рачунам за страничните) од по 15-20 повторувања.
Се дур не даде некој доказ,нема зошто да го сфатам озбилно.А тоа моето,дека е подобро така,си стојам зад тоа,доволен доказ е што сите професионални спортисти,атлетитачи,ММА,фудбалери,кошаркари вежбаат така.
Па и јас вежбам така не одрекувам, ама знам дека е штетно од медицински гледан аспект така да..![]()
Зошто одма осудуваш, и мене ми имаат така кажано во Борец, Гемиџии и вистина е додека ни правеа систематски.
И многу подобри стомачни се прават со континуирана работа односно 150 и постепено да ги загреваш стомачните отколку наеднаш да направиш 15 и да умреш.
ИзвиниНе дека се фалам ама иам најјаки стомачни у државава![]()