Стоби Флипс

• Креатор на темата Креатор на темата Seniorita
  • Време на започнување Време на започнување
Стоби флипс е еден од продуктите по кој најмногу чезнее нашата дијаспора. Значи со кој и да правам муабет на сите им недостасува вкусот, кој навистина е единствен.
Мене лично ми е после Ракијата, Ајварот, Лутеницата и Бурекот со Јогурт продукт кој најмногу ми недостасува.

Вчера јадев и тоа големо пакување :pipi:

Стоби флипс е еден од продуктите по кој најмногу чезнее нашата дијаспора

и Струмка :wink: да не зборам у Швејцарија по колку маркети ја има .. :vozbud:

Maвнав денес нашколо едно стоби флипс фамили пек. :)

Стоби Флипс + јогурт или Стоби Флипс + Банџи мх, мх ,мх... и после г*зот ти бил голем... Е, неее!

^хахаа, да ми јајте ушите мене :P

морее, како ми се усладиле (мм) ..а да не прајме муабет за јогуртчето со смоките .. - priceless .. =D

ајде море мрзиии, трк до продавница! успат, може и 2-3 белисима да ми земете :)
Најбоље комбинација :) или со кисело млеко..сеа лиги ми напраи, неам јадено од копиљ :pos2:

Најбоље комбинација :) или со кисело млеко..сеа лиги ми напраи, неам јадено од копиљ :pos2:

со кисело млеко не е убаво, сеа зависи се до вкусот! ја исклучиво со штипски јогурт! :)

--- надополнето ---

Стоби Флипс + јогурт или Стоби Флипс + Банџи мх, мх ,мх... и после г*зот ти бил голем... Е, неее!

боли ме уво за све :PP

добро бее ШвАјцарија :)

најдобри смоки што постојат:p само ги сакам обичните, тие со додавани зачини на сирење , пица и такви глупости гадни ги прават....се знае смоки со сол и кикирики..ммм

Стоби флипс чрвени... Биографија на една младост се...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom