Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Сајтов е паднат, ваљда има резултати а? Или глупа ми е логикава?

Веќе од 17 часот е така... Може ќе не изненадат со резултати.. Сите се надеваме :)
Една другарка влегла на првата страна имало 600 и кусур присутни. Ама одма коа стиснала на линкот резултати пак паднал и ништо. Или има и е пренапнат сајтот, или има некој проблем, не верувам дека им треба да го искључат сајтот за да качат еден ворд документ со имиња и презимиња.
Кога им треба олку каснење за резултати замислете за исплата хаха

Ме има на списоко. Аман, 20 души шо знам шо поднесоа на сите ги има на списоко :)
Многу распожени биле изгледа, ако така нека е секоја година :D

дали знаете нешто за приговори?во кој рок се даваат?каде да се обратам? имам просек 9.7 и ме нема на никој список, а дадов документи за двата..... :( фала многу на одговорот

дали знаете нешто за приговори?во кој рок се даваат?каде да се обратам? имам просек 9.7 и ме нема на никој список, а дадов документи за двата..... :( фала многу на одговорот

Министерството за образование и наука ги информира сите кандидати (вклучувајќи ги тие што добиле стипендија и тие што не добиле стипендија) дека за одлуката на Комисијата дополнително ќе бидат известени на домашна адреса.
За подетални информации може да се обратите на тел. 02-3140-147, Рамадан Османи и Душанка Георгиевска.

Поднеси приговор, нема шанси да те нема во билокој список со тој просек. Мој колега имаше 8.6 просек и поднесе документи за А и за Б тип стипендија. Сега проверил и го има како 776ти во списокот за Б тип.

И мене со 10,00 просек ме нема на список!
0511-1103-0912-2860_Black_and_White_Cartoon_of_an_Angry_Man_Choking_Another_Man_clipart_image.jpg

Дали некој знае нешто за стипендиите за средношколци?
Рекоа дека ќе објават резултати на 30ти јануари, а уште нема ништо од тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom