Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
На секој таков добиен одговор следуваше испплата....И минатиот пат така ми одговорија, па исплатија две рати....Така да не можите да обвинувате, дека не е така....

Јас стојам до ова, дека на секој таков добиен одговор, ми стигаше кеш....најкасно за 10 дена

--- надополнето ---

Ова е од предпоследниот пат.....До душа одбегнуваат конкретни одговори, но не е тој крив....

Прашање од: darkosokolovski@yahoo.com | поставено на: 06.05.10 во 23:36
Поставено прашање:
Isplateni se 10890 i 3630 od studentskiet stipendii...Me interesira koga ke pocne isplatata na naredna rata, i pred se, kako ke se isplakaat narednite rati od stipendiite ? Pozdrav

Одговор од: Goran Galevski, e-mail: goran.galevski@mon.gov.mkПрашање:
Isplateni se 10890 i 3630 od studentskiet stipendii...Me interesira koga ke pocne isplatata na naredna rata, i pred se, kako ke se isplakaat narednite rati od stipendiite ? Pozdrav
Одговор:
- Постапката за исплата на студентски стипендии за месеците февруари и март е во тек.

На секој таков добиен одговор следуваше испплата....И минатиот пат така ми одговорија, па исплатија две рати....Така да не можите да обвинувате, дека не е така....

Јас стојам до ова, дека на секој таков добиен одговор, ми стигаше кеш....најкасно за 10 дена

На кој e-mail го испрати прашањето? Сакам и јас малку да ги стегнам, па и подетално ќе прашам да нема каде да бегаат :)

Ете види подетално, предходоно....хахахахаххаах ептен детали имаш мејл во постот

е и јас му пратив мејл на типот, па да видиме, шо ке каже, некому валјда ке пише..

Да, ама јас мејлот го пишав преку uslugi.gov.mk или како и да беше сајтот и добив одговор на мојот мејл....Ама не би требало да е проблем....Ке добиете одговор за 7-10 дена, веројатно...:helou:

Isplatata na stipendiite e vo tek.

Горан Галевски
Одделение за односи со јавност
Министерство за образование и наука
Мито Хаџивасилев Јасмин бб.
1000 Скопје
Ministry of education and science
Republic of Macedonia
Bul. "Mito Hahzivasilev Jasmin" bb 1000 Skopje
076 446 078

Се сомневам дека е авто риспонс ..

Можно е, но ако е аутореспонс тогаш можеа и да направт некоја поинаква реченица, дека нема да исплатат имам добиено и таква....дека системот не чини или слично...Ке видиме, но немојте да се наслонувате толку на овие пари, оти можи да не дојдат...

Досега не сум земал стипендија па да ве прашам.. кога се поднесуваат документи, и на која страна може да сум во тек со настаните за 125 -те стипендии од владата за Информатичарите ?

Здраво,ај ако може некои информации околу датумот за аплицирање за стипендии за оваа година.Фала поз

Најпрвин се извинувам ако прашањето не треба да стои тука, ама сепак се работи за некаков вид на стипендија. Слушнав дека годинава на сите факултети на првите пет студенти кои ќе бидат најдобро рангирани владата ќе им додели бесплатно школување, односно ослободување од плаќање на партиципација. Дали некој друг слушнал за ова, ако некој има било каква информација или извор нека сподели тука

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom