Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Па, од секој факултет испраќаат студенти, треба некој да ги одбери.
Ако пичува дека резултати ќе има на 14 тоа треба и да се испочитува. па мајко му стара еден месец имаа време...
Него си го дрват курот таму, и чекаат наредба кој од партиската младина треба да земе стипендија па другите кој ги ебе:tapp:
Нека гледаат да не дадат има да ги ебам:pos2:

Ако пичува дека резултати ќе има на 14 тоа треба и да се испочитува. па мајко му стара еден месец имаа време...
Него си го дрват курот таму, и чекаат наредба кој од партиската младина треба да земе стипендија па другите кој ги ебе:tapp:
Нека гледаат да не дадат има да ги ебам:pos2:

Доста реално....аман више :cuc:

Бидете стрпливи, Владата зафатена е со доделувањата на патувањата за Париз и прославувањето на безвизниот режим.

da toa mozea i pred vreme da go isplaniraat a za ova so meseci im treba,pa sea site ke cekame se zaletaa za patuvanje a za pari koga treba da se davaat nigde gi nema.....

Има нешто ново со исплатата или пак се пролонгираа работиве за наредниот понеделник ?!

kolkav treba da e prosekot za stipendija?
Минимум 8.00 за да конкурираш:smir:
Инаку ете си мина една недела од крајниот рок што беше, али резултати не гледам сеуште. Ај може ќе има во 23 часот:pos2:

Da se nadevame deka nema rezultati poradi nivnata nesposobnost, a ne poso im treba vreme da umetnat svoi luge vo spisocite(ama tesko toa...) E imam samo edna 9 site drugi 10 na ekonomski,ako ne mi dadat da ti se pluknam u drzavata:tapp:

во 2008 година се чекаше од прилика 13 дена е сега дали треба да се очекуваат срезултати за само 8,9 дена не е можно... мора да помини рок на прочешлување на списоците да си се наместат тие што не се и за нас смртниците ќе излези петок или понеделник од прилика

Не ми е јасно како можат да си играат со нас студентите.Зар не се свесни дека студирањето чини средства,дека треба да се платат кирии,сметки,јадење,книги...До кога во оваа држава ќе нема организација,ред и почитување на рокови?
Нема смисла што се прави ова!
Ебати студентите без разум и свест...

Македонска работа тоа е, се надевам барем за нова година во 12 сат да има резултати.

Ме занима дали некој има било какви податоци во врска со стипендии за постдипломци, кои услови треба да бидат исполнети и кога се поднесуваат документи, доколку имате било какви информации кои ќе ми помогнат бескрајно ке ви бидам благодарна:pipi:

Ме занима дали некој има било какви податоци во врска со стипендии за постдипломци, кои услови треба да бидат исполнети и кога се поднесуваат документи, доколку имате било какви информации кои ќе ми помогнат бескрајно ке ви бидам благодарна:pipi:

Јас како што знам нема стипендии за постдипломски, мислам на државните. Тоа е и една од работите која се бараше на протестите од некои студентски организации.

Постојат разни приватни стипендии, од амбасади и слично, ама тие се за постдипломски во странство.

Јас како што знам нема стипендии за постдипломски, мислам на државните. Тоа е и една од работите која се бараше на протестите од некои студентски организации.

Постојат разни приватни стипендии, од амбасади и слично, ама тие се за постдипломски во странство.

Јас пак мислам дека има,имам слуснато дека конкурсот се објавува во март и треба да бидес невработен,да бидеш до 27 год. и незнам што уште, па затоа прашувам да не знае некој нешто повеќе, или пак да не користел, доколку знае некој нешто, pls пишете :wink::wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom