Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
EJ stvarno!!!! Lani kolku bila stipendijata?
Daj boze da e 3630,oo

Дечки ме интересира кој бил во МОН да ми даде мало упатство за местоположбата ....знам кај е Европски Универзитет е од пред него каде точно да влезам во која зграда на кој спрат има ли натпис пред влезот итн..... Благодарам однапред со среќа на сите:smir:

EJ stvarno!!!! Lani kolku bila stipendijata?
Daj boze da e 3630,oo

И лани толку беше:)

Дечки ме интересира кој бил во МОН да ми даде мало упатство за местоположбата ....знам кај е Европски Универзитет е од пред него каде точно да влезам во која зграда на кој спрат има ли натпис пред влезот итн..... Благодарам однапред со среќа на сите:smir:

Значи се наоѓаш кај европски. Тргни накај раскрсницата и коа ќе дојдеш до неа сврти десно. Право неколку чекори и од десно имаш нешто као зграда со прозорци огромни и има бедни хартии на кои пишува нешто стипендии или министерство, појма неам, знам дека по нив познав дека таму треба да влезам. Влези таму и после влези у лифт и иди на 14 спрат(ама за сигурно ќе си прочиташ, пишува таму кај треба да идеш).
Ако сум грешка нека ме поправи некој да не ве залутам негде хехе:smir:

И лани толку беше:)

Значи се наоѓаш кај европски. Тргни накај раскрсницата и коа ќе дојдеш до неа сврти десно. Право неколку чекори и од десно имаш нешто као зграда со прозорци огромни и има бедни хартии на кои пишува нешто стипендии или министерство, појма неам, знам дека по нив познав дека таму треба да влезам. Влези таму и после влези у лифт и иди на 14 спрат(ама за сигурно ќе си прочиташ, пишува таму кај треба да идеш).
Ако сум грешка нека ме поправи некој да не ве залутам негде хехе:smir:

Pa ne e bas na 14 sprat nego na 1 sprat desno:smir:

Стипендијата се продолжува на 14ти спрат. За тие што се пријавуваат прв пат е на први спрат

Едно прашање: Ранг листа кај има, оти на странава нигде не можам да најдам?

Еј а за тие што се по стара програма (нема кредити, не се по ЕКТС), треба ли УППИ образецот? Прашувам оти на него се наведени кредити ово оно...

Edna misla me maci...pisuva vo elektronskata prijava da ja piseme posledna primena plata na roditel a kaj moite toa e za oktomvri, a vo dokumentite treba potvrda za plata za septemvri. Nekoj so podnel ili znae vaka dali sepak treba potvrda za oktomvri ili samo jas se grizam za glupi raboti:pipi:??????

Edna misla me maci...pisuva vo elektronskata prijava da ja piseme posledna primena plata na roditel a kaj moite toa e za oktomvri, a vo dokumentite treba potvrda za plata za septemvri. Nekoj so podnel ili znae vaka dali sepak treba potvrda za oktomvri ili samo jas se grizam za glupi raboti:pipi:??????

Ако немаат земено за септември се прифаќа и таа за октомври, затоа што фигурира потврда од последната земена плата. Така што не верувам да ти прават проблем за тоа.

Инаку, сега дури на 14 декември ќе објават на кои им е одобрена стипендијата, така?

Стипендијата се продолжува на 14ти спрат. За тие што се пријавуваат прв пат е на први спрат

На 11 не на 14 мислам дека заврши рокот ама ако нема завршено поправка на информацијата

оддамна заврши...до 15 септември беше...

За продолжување нема шанси јас предходната недела видов дека се уште траат роковите за продолжување стипендии како и да е пва недела мислам дека беше последна или оваа или предходната

За продолжување нема шанси јас предходната недела видов дека се уште траат роковите за продолжување стипендии како и да е пва недела мислам дека беше последна или оваа или предходната
моја грешка :) пардон..

Треба термин да се закаже во врска со стипендијата или нема врска... само да се однесат документите? до колку сатот треба да се појде таму?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom