Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.511
- Поени од реакции
- 5.625
цел месец едно писмо чекаме изглеа после избори...
Во понеделник се замрзнува буџетот така да се што ќе прават ќе прават најрано во мај.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
цел месец едно писмо чекаме изглеа после избори...
таман за крај на академска година хахахаВо понеделник се замрзнува буџетот така да се што ќе прават ќе прават најрано во мај.
da im e** ja na njima sve sto si imav, ucenicki stipendie ne gi ni spomnuev, a ne pa da gi isplakjav, ama mi nemamo 18 godine, nemozemo da gi glasamo takoj da smo nebitni, a od vas studenti imav korist pa zatoj vi pustav...
Ми стигна писмото од МОН дека ми е одобрена стипендијата. Некој од искуство да каже дали за брзо време почнуваат да ја даваат стипендијата или нема везе бидејќи кога мајка ми беше во Министерството и рекоа дека штом дојде писмото, за некој ден ќе ми стигнат и парите, ама како што не се за верување...
Ми стигна писмото од МОН дека ми е одобрена стипендијата. Некој од искуство да каже дали за брзо време почнуваат да ја даваат стипендијата или нема везе бидејќи кога мајка ми беше во Министерството и рекоа дека штом дојде писмото, за некој ден ќе ми стигнат и парите, ама како што не се за верување...
Ме имаше на првите списоци.Те имаше на првите списоци или беше одбиен па прати приговор?
Се надевам дека не си во право :/Ова воопшто не е точноПари неможе да исплаќаат до 27ми, после тоа составување на влада и слични работи така да очекувај некаде после 10ти мај да има по 4-5 рати и таму некаде јуни/јуни преостанатите.
Јас кога земав првпат (немаше избори таа година), добив 3 рати во април, 3 во мај (мислам) и последните 3 ги добив на 31 јули.
Во право е, за жал. Јас прв пат кога земав, сите пари од еднаш ги добив точно на 10-ти ЈуниМе имаше на првите списоци.
Се надевам дека не си во право :/![]()
Сите стипендии од една година и од ист тип ги пуштаат во исто време. На пример, ако имаш стипендија од Прва група и почнеш да ја земаш од годинава, на сите студенти што се од прва група и што почнале да ја земаат од годинава ќе им ја пуштат во исто време. Можеби ќе има разлика од ден-два во зависност од банката каде што ти ја исплаќаат, но списоците немаат апсолутно никаква врска со кога ќе ти ја исплатат стипендијата.Ми стигна писмото од МОН дека ми е одобрена стипендијата. Некој од искуство да каже дали за брзо време почнуваат да ја даваат стипендијата или нема везе бидејќи кога мајка ми беше во Министерството и рекоа дека штом дојде писмото, за некој ден ќе ми стигнат и парите, ама како што не се за верување...