Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
дали некој знае кога ќе ги пуштат стипендиите за тие што се втора година ?? .. уствари тие што првпат земаат стипендија годинава..
idi prasaj vo ministerstvo
oti minatata godina na pocetok od 2 mesec bea pusteni parite.

има ли некој точна информација кога ќе бидат пуштени парите???
минатата година како што спомна некој беа пуштени во 2 месец,незнам што се случува сега:toe:

шо ќе ни се парите ако ни ги даваат вака со каснење,за да ги испиеме??!!!
Како не им е срам,нека ги даваат секој месец...наводно немало пари во буџет!!!
хехе а имаат 7 милиони евра само за реклами
мамата а

има ли некој точна информација кога ќе бидат пуштени парите???
минатата година како што спомна некој беа пуштени во 2 месец,незнам што се случува сега:toe:
denes bev da proveram da ne pustile nekoja para no nemalo taka da.....
potrebno e da se ceka uste

Еден колега од факултет бил да праша и му рекле во Уни или Стопанска.

а дали има врска тоа што јас отворив трансакциска сметка во Тутунска банка ??

извини моја грешка.Не знам како е за тие што сега за прв пат зеле стипендија...јас знам нас ни кажаа дека треба да одиме во уни банка за да отвориме трансакциона сметка.Прашај некој кој првпат зема...

извини моја грешка.Не знам како е за тие што сега за прв пат зеле стипендија...јас знам нас ни кажаа дека треба да одиме во уни банка за да отвориме трансакциона сметка.Прашај некој кој првпат зема...

;) Thnx

не, сам отворив во тутунска , ама таму во МОН ништо не ми рекоа.. ?

Не се секирај, не мора да се отвори трансакциска во Уни. Мене ми рекоа по мој избор или ако веќе имам отворено може преку постојната сметка.

стипендиите наводно не се исплатувале заради проблеми со системот за плати...шо има врска тоа не знам,ама така ми рекоа :wink:

сеа ќе најдат милион изговори,а ипак не кажуваат кога ќе бидат парите:nenene:

Пари на 21 март ќе има, за да не подготват за изборите и со лес да ги поминиме.:angry3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom