Sting

• Креатор на темата Креатор на темата Steve Vai
  • Време на започнување Време на започнување
MSV напиша:
Оф-топик...:wink:

Сеа бачко....
Ке си запееш нешо од Гоце Арнаудов......

Ке пијам, ке лумпувааам...
Кејфови ке терам свој....
Пијење и жеееениии...
Животот е мооој......

И ке вииш како сите ке почнат да те гледаат...:wink:

:):)
:pos::pos::pos: hahaha, ili mahi mahi mahi mahi mahinaaaaalno, a moze nesto i od seka aleksic

Стинг е добар музичар ама неможам гласот да му го слушам, имам нешто од Полис ми се чини ЛП. Инаку не го бива за глума...

Ako odbiram pomedzu Sting i Police bi glasal za Police.
Inace najdobar negov album mi e The dream of the blue turtles
Dovolno e samo da kazam deka ovie tipcina bea na albumot:
Darryl Jones,Omar hakim,Kenny Kirkland,Branford marsalis:cuc:

Стинг е милина.
Имам се негово на мп3 па дури и од времето на Полис.
Кој не го слушнал не знае шо пропушта

GO SAKAM! AKO LI?

:cuc: sekoja cest za sting...mene samo edna rabota me interesira...koga ke napravi koncert nekade na balkanot! samo amerika i england ne doaga covekot navamu! ako ima nekoj info...pod itno da napishe neshto za toa!:icon_lol:

имаше кОнцерт у белград прошлото лето.. уствари,.. тоа беше со пОлис.
и ја го сакам човекот. (:

GO SAKAM! AKO LI?

:cuc: sekoja cest za sting...mene samo edna rabota me interesira...koga ke napravi koncert nekade na balkanot! samo amerika i england ne doaga covekot navamu! ako ima nekoj info...pod itno da napishe neshto za toa!:icon_lol:

Денес :) пак во Белград .....јас ке морам да го пропуштам :place:
--- надополнето: Jun 8, 2011 9:18 AM ---
Ве молиме сите стинговци, ако разберете дека Стингчо дава концерт до 2000 км од македонија, да не извести.

...побрзај ке почне

Sting, со Police или сам има многу јаки песни. Englishman in New York, Desert Rose, Fragile, Every breath you take, Shape of my heart и ... - сите ги сакам, има глас кој смирува, а може само мене така ми влијае.

Sting, со Police или сам има многу јаки песни. Englishman in New York, Desert Rose, Fragile, Every breath you take, Shape of my heart и ... - сите ги сакам, има глас кој смирува, а може само мене така ми влијае.
истово да го пишувам нема смисла... зато те цитирам :D

Klasa muzicar. Mnogu go postuvam.
Ustvari, vcera i denes go slusam celo vreme i toa me natera da search-nam da vidam koga ke ima nekoj koncert vo blizina. Za zal nema, vecerva ima nekade na Jadranot vo Italija, a na 15ti vo Rim, potoa odi Francija i Spanija... Na negov koncert bi odela, iako ne sakam mnogu guzvi i glasna muzika, ama za da go gledam, live...well, you know the answer :)
Ova e mng dobar koncert :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom