Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Што е финтава со сајтов?

Членовите кои имаат вишок игри (во форма на подароци или клучеви на Steam) организираат раздавање/лотарија, а сите останати членови може да се пријават. Извлекувањето се случува по истекот на претходно дефинирано време и датум и е по случаен избор. Организаторот го праќа подарокот/клучот на добитникот, по што од него добива повратна информација дали ја примил играта. На крај, на профилот на организаторот се зголемува вредноста на пратените подароци со што тој може да учествува во раздавања кои имаат вредносни ограничувања (од типот на "може да учествуваат само тие што испратиле подароци во вредност од над $40").

Еве ти објасни Овер :) Ја давав Forge па со среќа на добитникот..

Кој сака купон 50% off на Solar Empire?

давам купон 50% OFF Shank 2 за CS GO картички :D
пс: ми требаат Anarchist и SWAT, менвам и Дота2 item-и

http://dotainvite.com/
ако имате екстра дота2 копии пуштете ги тука >клик<
исто има и опција да ти пратат инвајт ако ви треба, ќе си видите на сајтот

Не ти работи линкот „клик“.

отвори од страната имаш таму add friend, и побарај го во пријатели и пуштиму ги инвајтите самите ги прифаќа
--- надополнето: 13 јуни 2013 во 18:29 ---

отвори од страната имаш таму add friend, и побарај го во пријатели и пуштиму ги инвајтите самите ги прифаќа
--- надополнето: 13 јуни 2013 во 18:30 ---

Дали има некој што играл team fortress 2, па се откажал од играње и има добри оружја и капи? Ако има, нека ме адне на стеам и ако може да ми даде некои од оружјата и капите.
alekcacko ми никнејмот на стим :D

Нема веза, имаш автоматска конверзија

Сега видов, ми кажа пријател дека треба картицата да има можност за девизна трансакција. Некоја подеталност за ова ? Пробав со една Мастер Кард ама не ја прифаќаше. Визата сеуште не сум ја пробал
--- надополнето: 19 јуни 2013 во 00:56 ---
Нема веза, имаш автоматска конверзија

Сега видов, ми кажа пријател дека треба картицата да има можност за девизна трансакција. Некоја подеталност за ова ? Пробав со една Мастер Кард ама не ја прифаќаше. Визата сеуште не сум ја пробал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom