Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
ja igra nekoj fallen earth?

ja igra nekoj fallen earth?

Интересна е идејата за MMO во постапокалиптичен сетинг, ама во овој случај се работи за лоша реализација на оваа идеја. Ја пробав играта и не личеше на ништо. Можеби и имав превисоки очекувања, не знам.

Дечки, спуштете го Indie Game: The Movie. Фантастичен документарен филм во кој што документирани се развивањата на FEZ, Super Meat Boy и Braid.

Денес после подолг период (1 месец некаде) решив да си поиграм Total war : Empire, и откако се логирав на steam account-от приметив дека ја нема (заедно со Total war Napoleon). На e-mail-от од каде што ми е купена играта сеуште ми стои пораката со потврда дека се е исправно и си има секакви верификации дека е во моја сопственост.

Е сега, ми интересира дали и некој друг имал ваков проблем каде што одредена игра му недостасувала од акаунтот и да даде совет, или пак да им пишам на Steam support. Мислев да почекам бар 1-2 дена... да не е до нив нешто проблемот па да се среди во меѓувреме.

Napoleon Total War free weekend i 50% popust

За десетина дена би требало да започне летната "распродажба". Конкретно се очекува на 28ми да почне, но нема никаква официјална новост од Valve.

За десетина дена би требало да започне летната "распродажба". Конкретно се очекува на 28ми да почне, но нема никаква официјална новост од Valve.

Ако ме прашаш мене што покасно тоа подобро :D

се нема парица, барем плата да префрлат

nikogas nemalo
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 00:56 ---
inace zemam pack za drugarive left 4 dead 2 obavezno na summer sale,a posle ako zemam neso bi bilo rezzurection pack za black ops. toa e toa :)
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 00:57 ---
inace men of war imate 75% od denes :)

Има некој заинтересиран за три-дневен Red Orchestra 2 guest pass?

Posle podolgo vreme probuvam da se konektiram na mojot steam account i mi bara nekoj acces code sto mi bil praten na email, a na mail nemam nisto, nekoe care?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom