Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако сакаш да ја купиш не е можно, ако сакаш само да видиш информации за цени и слично, на крајот од URL-то ќе допишеш ?cc=us за страницата во Америка, ?cc=uk за таа во Англија, de за Германија, итн. Никако да купуваш откако ќе го внесеш овој код преку обичен прелистувач, за да бидеш сигурен секогаш купувај преку Steam клиентот (или откога ќе завршиш со работата пиши ?cc=mk и купи од прелистувач). Во спротивно ризикуваш да ти го одземат Стим акаунтот и сите игри на него. Никако да купуваш преку VPN исто така. Едноставно не вреди. Поарно купи стим сериски код од играта од друг дистрибутер на интернет и активирај го, така не може ништо да ти направат.дали можи некако да пристапам до игра од стим шо не е достапна на нашите региони, мислам на ова
![]()
јас па планираф на еден другар од мкд шо живеј во USA да му пушам пари да ми земи некој игри од таму шо не се достапни кај насАко сакаш да ја купиш не е можно, ако сакаш само да видиш информации за цени и слично, на крајот од URL-то ќе допишеш ?cc=us за страницата во Америка, ?cc=uk за таа во Англија, de за Германија, итн. Никако да купуваш откако ќе го внесеш овој код преку обичен прелистувач, за да бидеш сигурен секогаш купувај преку Steam клиентот (или откога ќе завршиш со работата пиши ?cc=mk и купи од прелистувач). Во спротивно ризикуваш да ти го одземат Стим акаунтот и сите игри на него. Никако да купуваш преку VPN исто така. Едноставно не вреди. Поарно купи стим сериски код од играта од друг дистрибутер на интернет и активирај го, така не може ништо да ти направат.
инаку ако ја спуштам flight simulator од официјалната страна и ја активирам на стим ќе иам проблем? дека ф2п е Сепак, не знам дали ќе можеш преку gift кога ќе ти ги прати да ги активираш :\ Подобро не се масирај со такви игри и пиратирај ги или ако не е можно најди друга игра што ќе те забавува подеднакво. Кога сакаш да поседуваш една игра ЕМ треба да се масираш со глупави DRM контроли пак уште ЕМ ти ограничуваат кај смее да се игра играта. Абе да ги фатиш да ги стрелаш, кои идиоти се тие во гејмерската индустрија!јас па планираф на еден другар од мкд шо живеј во USA да му пушам пари да ми земи некој игри од таму шо не се достапни кај нас![]()
На стеам ја има исто Age of empires online free али ја нема за Македонски пазар. Некогаш неможам да ги сватам стеам.на официјалната страна на microsoft filght е ф2п за играње и е достапна кај нас, а на стим иако е ф2п е недостапна... така да зборот ми беше ако ја спуштам од официјалната и ја активирам на стим дали ќе иам проблеми или не ?
На стеам за викендов ги имате ГТА 4 + епизодите за навистина неверојатни 7.5 евра![]()
Зашто би ја земал гта како прво.

а зошто да не ја земиш па, ко за 7.5 евра ги земаш сите епизоди од гта и не вервам некој кај нас да ти дај ваква шанса. предности имаш поголеми од кракираната, мултиплејер можиш да играш. сепак размисли си уште денес и утре е промоцијатаЗашто би ја земал гта како прво.
http://www.humblebundle.com/weekly
Дечки ова се Ред Оркестра 1 и Ред оркестра 2 за 1 долар. Се активираат на стеам.