Сте се заљубиле ли некогаш во најдобриот/ата другар/ка?

• Креатор на темата Креатор на темата *Smurfette*
  • Време на започнување Време на започнување
Не. Од проста причина што си имам одредени невидливи граници... т.е. од друга гледна точка ги гледам пријателките а од друга некоја што ете евентуално нешто ми се допаднала и тнт... :toe:

The`bItCh напиша:
Зошто? Дај ни некое логично образложение..
Затоа што имам многу строги принципи кога се работи за другарство и не планирам да ги прекршам. Моите најдобри другари мене ми се како браќа. Не можам да ги гледам како ништо повеќе од тоа. Љубов и другарство- не мешам.

Vo najdobrata drugarka , ne beshe neshto zaljubuvanje , ali povishe sakav da ja onadam

da od klas drugari bevme ona dobri drugari i non stop bevme zedno u skolo se guskavme se onadevem i dr.. i taka pocnavme so tek na vreme da se sakame i se faitvme ali ne traese dolgo za zal

Да, само си остана во мене и ми помина... и ден денес сме многу добри другари!

Да ми се има случено да се заљубам во најдобриот другар.Се знаевме од мали нозе...неразделни бевме,тој знаеше се за мене и обратно...двајцата се заљубивме...Одевме некое време и супер ни беше ама тој мораше да оди да учи во Америка.Сега нон стоп се слушаме и тоа е тоа:)

Се немам така заљубено али една моја другарка така се заљуби у својот најдобар другар и по некое време се фати со него али не им успеа врската, после кратко време раскинаа а што е најбитно си го расипаа другарството што го имаа пред тоа

jas da ama posle toa sfativ deka ona nikogas ne sakala da mi bide drugarka i deka celo toa drugarstvo bilo so cel da me kjari hehe

Не и нема да дозволам тоа да ми се случи. Многу си ги сакам другарите и не можам да замислам да го уништам тоа другарство.

Не,и не планирам.Затоа и го сметам за најдобар ДРУГАР.

Не сум имал "најдобра другарка", така да тоа второто отпага али и да би имало шанса за такво нешто превентивно би делувал т.е. да не се деси такво нешто.

Заљубување е голема работа. Сум засакал другарки и повеќе од што треба ама со тоа само сум сфатил дека не сум бил со нив заради другарството. Сепак ако се заљубам во добра другарка, тоа е тоа... или одиме до крај или некој ќе сече вени :)

Да само еднаш и по грешка и нече мочи опет. По грешка кажувам не дека испадна лошо, туку затоа што грешка беше тоа што мислев дека ми е другар, а всушност секој ден се повеќе се заљубував во него и паѓав на неговите удварања. Ми беше другар и додека бевме заедно и дефинитивно такво нешто нема да ми се повтори. Уствари, овој пример може и не е за оваа тема, м?
Ватевр, во нормални услови не се заљубувам во другари, дека тој што не ме привлекува, од старт го ставам во листата на другари и таму останува засекогаш.:toe:

Been there,done that...and never gonna do it again. Почна сосема нормално и заврши катастофално. Јбг,високи очекувања.:nesum: Заврши со четри месеци незборување. А,кога почнавме да зборуваме,разговорот беше благо речено,ладен. И така јас си загубив прекрасна личност за да си задоволам некои мои хирови... Ама ајт,научена лекција!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom