Сте пуштиле солза на фудбалски натпревар?

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Јас лично секогаш кога Челси ќе изгуби,било ли во Куп,во Премиер,во ЛШ,од нервоза ќе пуштам некоја солза, а иначе највеќе имам плачено(како бебенце),против Ливерпул кога Гарсија даде непостоечки гол,против Барса кога Дел Хорно доби црвен картон и на врвот, последниот натпревар на Челси против Јунајтед во финалето на ЛШ,абе се утепав од нервоза и од плачење.Можеби е срамота,можеби сум голем ама приврзаноста кон клубот е голема!!!

Дали вие сте пуштиле солза,радосница или обична:pos2:,на фудбалски натпревар?

Позз!!!:smir:

Најмногу плачам за фудбалот. Стварно можда е срамота, ама кога Манчестер освојува титула, во тие моменти плачам од среќа, еве пример сега кога го победи Виган 2:0 и ја зема титулата во Премиерлигата и после против Челзи на пенали, срцето ќе ми искочеше, после утакмиците плачев како луд.
А од нервоза не плачам, само се нервирам кога губи. Што знам, ако го загубеше финалето против Челзи 100% ќе заплакав од нервоза...

Да бев, на местото твое Челси да освоеше двојна круна,не знам дали ќе го пишував овој пост сега.:smir:

Па што да правам мора да плачам нормално од среќа бидејќи таков ми е тимот а не како тој што ја поставил темата само лузер да бидеш не е убаво

Па што да правам мора да плачам нормално од среќа бидејќи таков ми е тимот а не како тој што ја поставил темата само лузер да бидеш не е убаво

Како прво тебе никој не те навреди,или нешто рече за твојот тим,како второ ако не знаеш што да пишеш не лупај глупости!!!

немам плачено освен еднаш неколку солзи ми потекоа кога руни даде гол во последни 3 секунди :nesum:

се сеќавам кога Манчестер испадна од групи во ЛШ е тогаш сум плачел сум лупал врати и се заклучив во соба никој да не влегува

1997 Борусија Дортмунд ко ја освој лигата на шампиони, нормално од радост. Многу емоционално беше и некако тој успех до денес ме прави верен навивач на Дортмунд.

До душа и 12 години имав тогаш. :tv:

http://de.youtube.com/watch?v=BCZTHzPVR0o

Некогаш плачам од многу радост,некогаш од многу тага...А солза ќе ми потече и кога играме против Арсенал-Челзи и кога ке промашеме некоја чиста ситуација,од нерова и ми потекуваат солзи...:helou:
П.С Фан сум на Јунајтед:pos2:

кога се повреди роналдо повеќе од шок и се разбира 5 мај 2002 :kesa:

Не сум пуштил, сепак не сум приврзан за некој клуб толку.
Но ги разбирам тие што плачат. Јебига тоа се емотивни моменти, има луѓе што живеа за одреден клуб. :)

Е така е.Мене ми се случило неколку пати,едноставно не можеш да го сопреш тоа.Ама најмногу плачев кога изгубивме од Арсенал на пенали 5:4 во финалето од ФА Куп.Сколс го промаши пеналот у пм!:uvo:

Ливерпул - Милан, финале на ЛШ 2005 ќе да беше. :)

Од среќа, на крај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom