Уште барам квалитетно навредлив епитет за неа. Дајте предлози па нека си види тука!
Сељакоебачица, леснодупче, не ми текнува др.
Инаку мене 2 пати ми се има случено.
Одев со еден дечко, и нон стоп се гледавме излегувавме заедно и ја со мојте другарки и тој со неговите. 10тина души се на се. И оваа најдобра другарка шо ми беше тогаш, со сите можни негови другари имаше појдено, во тоа време и двајцата ставија протези и одеа заедно на заболекар, и после дознав дека таа му се нудела, абе сакаш мастиче, таков некој стип на пуштање, имаше и друго шо ми кажуваа ама не памтам, и на крајот ја издупил во некој стан за нова година ама, видел нозете дека и се криви и ја баталил. И оваа депресивна,а ја веќе знаев дека била со него, ама се праев на будала, и иди еден ден кај мене на врата, и ми вика... абе знајш ја бев со него. И ја и викам знам, после неколку саати се праев дека се е ок, и кога дојде вечерта да ме викни за надвор, да одиме со тоа истото машко, и ја лупнав вратата в лице. И уште го имам тоа зеленото сукниче шо го носела ко ја дупел. Можда ќе и го вратам ама ќе и изнапишам курва со маркер.
И да, до ден денеска на сите му кажувам дека има нозе ко крем бананче.
Друго, после кога се скаравме со ова горе наведенава, станав блиска со едно девојче шо многу ја мразеше оваа погоре, крем бананицава, и се беше ок се дури не дојде време да се фатам со овај сегашниов дечко. Ми вели абе голем е, ќе те заебава, можда и беше криво шо само еднаш се ишемил со неа..или нз, и на крај излегуваме заедно и поминуваат машки пред нас,и оваа лелеле гледај каков газ има, види види, убав ти е овај, а ја дента се фатив со дечково и го држам за рака оваа ми јади гомна за некои небитни пред мене.
И појдов и вратив лаковите шо и беа кај мене, и тогаш она мене ми ја тресна вратата. И јади лања дека најдобрата другарка ја оставила за дечко, не ми е криво, и онака беше глупа, и праеше се шо ќе посакав, кој к.
( и фала богу уште сум со истиот дечко, и мислам правилен избор направив шо ја баталив)