- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.967
- Поени од реакции
- 9.596
Го провоцирате и ко ќе ви се закачит после плачка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Me провоцира мене и после пЉачка.Го провоцирате и ко ќе ви се закачит после плачка.
Ете ги тие оговарачки тетки.Или поздрав еден топол или бијонс. Некој ми пиша меил.
Ти мање више си цела година помал па со ентајтлед да си ја затнеш муцката и слушаш. Или ти си можда ставро.
Јузер. Што се однесува како да е дома. Како го знае пола форум и провоцира прв ден од доаѓање . И му е заклучен профилот за гледање. Е ДУПЛИ јузер.
Ме боли стојко.Ете ги тие оговарачки тетки.
Трет акаунт ми е овој мене иначе, не се кријам да признаам.
Ете ги тие оговарачки тетки.
Трет акаунт ми е овој мене иначе, не се кријам да признаам.
А ти си изгледа тој глупакот што е актуелен моментално, што избегал од Украина со бугарски пасош а претходно бил предмет зезања на форумов како еден од најретардираните појави што интернетот ги има забележано.
Остани баниран серко. Си ме побркал со роден или стауфер.А ти си изгледа тој глупакот што е актуелен моментално, што избегал од Украина со бугарски пасош а претходно бил предмет зезања на форумов како еден од најретардираните појави што интернетот ги има забележано.
Не можам пошто си умрен.Си ме побркал со роден.
И мислев бугарите беа катастрофа со одговорите. Сигурен си дека не си од нив?Не можам пошто си умрен.
По понашањево изгледа поубо би било да си абортиранСи ме побркал со роден...
По понашањево изгледа поубо би било да си абортиран
Ебате хероите што мислите дека сте. Или бугарите што вероватно сте.Што во тој случај не сте за форумов.Vie što ste svinji debeli od po 100 kila I sakate da oslabnete - jas go imam lekot be prasinja. Ja vadiš gore levo šeskata, dole desno petkata i rešen problem be svinjčinja. Odi jadi posle da te vidam.Ama nee... sakate da gi punite toa škembinjata vie, svinjički edni debeli.
Ебате хероите што мислите дека сте. Или бугарите што вероватно сте.Што во тој случај не сте за форумов.
Не, србин сум јас.И мислев бугарите беа катастрофа со одговорите. Сигурен си дека не си од нив?
Тогаш оди на српски форум.Не, србин сум јас.
Баниран сум. Плус тука сум донесен да ја одржувам активноста на форумов и високото ниво на хумор истотака.Тогаш оди на српски форум.
Toa објаснува зошто пола форум е во депресија, а другата половина користи стари и веќе видени вицеви.Баниран сум. Плус тука сум донесен да ја одржувам активноста на форумов и високото ниво на хумор истотака.