Ставрогин

• Креатор на темата Креатор на темата eMilanist
  • Време на започнување Време на започнување
Или поздрав еден топол или бијонс. Некој ми пиша меил.
Ти мање више си цела година помал па со ентајтлед да си ја затнеш муцката и слушаш. Или ти си можда ставро.
Јузер. Што се однесува како да е дома. Како го знае пола форум и провоцира прв ден од доаѓање . И му е заклучен профилот за гледање. Е ДУПЛИ јузер.
Ете ги тие оговарачки тетки.

Трет акаунт ми е овој мене иначе, не се кријам да признаам.

Ме боли стојко.
Автоматски споено мислење:

1646680376336.png

Ме боли стојко.
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 324270
А ти си изгледа тој глупакот што е актуелен моментално, што избегал од Украина со бугарски пасош а претходно бил предмет зезања на форумов како еден од најретардираните појави што интернетот ги има забележано.

А ти си изгледа тој глупакот што е актуелен моментално, што избегал од Украина со бугарски пасош а претходно бил предмет зезања на форумов како еден од најретардираните појави што интернетот ги има забележано.
Остани баниран серко. Си ме побркал со роден или стауфер.

По понашањево изгледа поубо би било да си абортиран
Vie što ste svinji debeli od po 100 kila I sakate da oslabnete - jas go imam lekot be prasinja. Ja vadiš gore levo šeskata, dole desno petkata i rešen problem be svinjčinja. Odi jadi posle da te vidam.Ama nee... sakate da gi punite toa škembinjata vie, svinjički edni debeli.
Ебате хероите што мислите дека сте. Или бугарите што вероватно сте.Што во тој случај не сте за форумов.

Баниран сум. Плус тука сум донесен да ја одржувам активноста на форумов и високото ниво на хумор истотака.
Toa објаснува зошто пола форум е во депресија, а другата половина користи стари и веќе видени вицеви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom