Ставрогин

• Креатор на темата Креатор на темата eMilanist
  • Време на започнување Време на започнување
Хех во сите теми каснам, ... за речник... Што се деси со имаше еден кловн, добро познат, некогаш одамна многу одаман... Тоа беше речник... Еднаш се закачија со Ставро, тоа беше војна...

Мада кога некој спомна интерпункција, зенитот на форумов беше чеканот на Нескафе... Е со тоа нема споредба.
Ако некој го памти Нескафе, се надевам дека е жив и здрав. Такво смеење како интерпукцијата негова нема и немало ни да има .!

Треба да има некаков хол оф фејм на форумов, каде би се овековечиле овие моменти... Запирките од шутрак, сликите од кул мајмунче кул, темите кои ги отвараше секој ден, вагиналните магии на Сусарот, незаменливиот Бада Бинг, тој земјоделецот шо го читаше Кафка, ееее има легенди еден ден ќе фатам да пишувам...
Се надевам сите се живи и здрави и Господ нека им даде убајни пошо и нас ни дадоа интересни работи за читање во времето коа имавме повеќе време.

Последно уредено:
Хех во сите теми каснам, ... за речник... Што се деси со имаше еден кловн, добро познат, некогаш одамна многу одаман... Тоа беше речник... Еднаш се закачија со Ставро, тоа беше војна...

Мада кога некој спомна интерпункција, зенитот на форумов беше чеканот на Нескафе... Е со тоа нема споредба.
Ако некој го памти Нескафе, се надевам дека е жив и здрав. Такво смеење како интерпукцијата негова нема и немало ни да има .!

Брат, абе ти член од 2020та не треба да ги знаеш овие работи. Ме разбираш?

Брат, абе ти член од 2020та не треба да ги знаеш овие работи. Ме разбираш?
Не, јас само читав, бев lurker и затоа паметам, да пишував немаше да имам време да читам и да ги знам овие работи. Ако се разбираме.

Слабо го разбирате Ставрогин,затоа имате вакво размислување за него.Ниту беше покварен човек,ниту тешка мизерија.
Автоматски споено мислење:

Ах бе Илко,Илко,прч манастирски.
Да беа сите како Ставро светот ќе беше многу подобро место за живеење.Цела Македонија ја заменувам за 5-10 души како Ставро.Вие тоа никогаш нема да го разберете,затоа шлапате на темава.
Шо да го разбираме.Обичен партиски бот..Во секоја дискусија шом му снемаше аргументи одма со лични увреди.Мизерија искомплексирана.

Шо да го разбираме.Обичен партиски бот..Во секоја дискусија шом му снемаше аргументи одма со лични увреди.Мизерија искомплексирана.
Ама ако некој ептен се изнервира и ја сведе конверзацијата на негово ниво почнуваше да квичи.

Мислам дека типчево Дмтрије или што и е да е со дупли јузер. Профилот е заклучен а се однесува како да е дома...

Многу често, разни членови, мислат дека разни дрги членови се Ставрогин.
Викај што викаш, заклучен профил, и арогатно однесување како да е дома член од вчера е со дупли профил.

Мислам дека типчево Дмтрије или што и е да е со дупли јузер. Профилот е заклучен а се однесува како да е дома...
Во име на рисјанството човек е закован за крст и прободен со копје. Во самата суштина на рисјантвото е крвната жртва. Не знам зошто се правите наудрени.
Ова е последното мислење на Ставрогин кое датира во 2018та година.
Ти си член од 2019та.

Од кај го знаеш Ставро?

Ова е последното мислење на Ставрогин кое датира во 2018та година.
Ти си член од 2019та.

Од кај го знаеш Ставро?
Или поздрав еден топол или бијонс. Некој ми пиша меил.
Ти мање више си цела година помал па со ентајтлед да си ја затнеш муцката и слушаш. Или ти си можда ставро.
Јузер. Што се однесува како да е дома. Како го знае пола форум и провоцира прв ден од доаѓање . И му е заклучен профилот за гледање. Е ДУПЛИ јузер.

Не знам што ви е филмот на неколку луѓе тука на форумот, што скокате на повеќе теми за користење двоен јузер. Подолго време сум член на Кајгана, активен сум и на уште два странски форуми (еден за кошарка и еден за музика). Откако сум на Кајгана, не постои буквално никаков ред на форумот, не се знае кој пие кој плаќа буквално. Ужасно модерирање.

Ова со покажувањето прст и плачењето за користење двоен јузер мислам дека од авион се гледа дека е личен анимозитет и злоба спрема тој член...

Не знам што ви е филмот на неколку луѓе тука на форумот, што скокате на повеќе теми за користење двоен јузер. Подолго време сум член на Кајгана, активен сум и на уште два странски форуми (еден за кошарка и еден за музика). Откако сум на Кајгана, не постои буквално никаков ред на форумот, не се знае кој пие кој плаќа буквално. Ужасно модерирање.

Ова со покажувањето прст и плачењето за користење двоен јузер мислам дека од авион се гледа дека е личен анимозитет и злоба спрема тој член...
Мислиш освен што такви ликови се токсична напаст? Едно па исто едно па исто.
Гледаш овој вчера дошол, наместо здраво ова она овој се однесува како да не знае со години. Ама ај тоа 10 дена тука и се однесува како да го поседува форумот. Исти глупости изведува нон-стоп. Психолошко ако ги споредиш ликовите ќе споиш 2 со 2. Си има правила, нека остане баниран.
Се согласувам за модерирањето на некои форум е катастрофа(cafe de mar со храната). Овој другиов кретен. Dumbledore можда едина светла точка..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom