Ставот на MПЦ кон алтернативната медицина и акупунктурата?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа тема баш и немаше ништо со напаѓање на црквата.
Воведниот текст на авторот на темата сугерира на тоа каков став би требало да има Ем-пе-це кон овие методи,и библиски референци кои алудираат на третирање на болестите.Темава инаку ќе се најдеше во потфорумот "здравје".
Кога сме веќе околу сајтот;Сајтот веќе подолго време работи на принципот на забелешки од читатели,сугестии за теми,и инволвирање во креирање на прашања и одговори на истите. Да додадам дека по моја сугестија и забелешка се скроени неколку одговори-така што нема потреба да се возбудуваш околу оригиналноста на моите ставови-имам кредибилитет да ги бранам Христијанските начела.

Воведниот текст на авторот на темата сугерира на тоа каков став би требало да има Ем-пе-це кон овие методи,и библиски референци кои алудираат на третирање на болестите.Темава инаку ќе се најдеше во потфорумот "здравје".
Кога сме веќе околу сајтот;Сајтот веќе подолго време работи на принципот на забелешки од читатели,сугестии за теми,и инволвирање во креирање на прашања и одговори на истите. Да додадам дека по моја сугестија и забелешка се скроени неколку одговори-така што нема потреба да се возбудуваш околу оригиналноста на моите ставови-имам кредибилитет да ги бранам Христијанските начела.

Е, па баш и не знам за твојот кредибилитет више....откако видов дека имаш тенденција да препишуваш и да го претставуваш како твое мислење. Давај ти црвени колку сакаш, се гледа дека те прават да се осеќаш подобро. Сигурно си воздивнуваш...„А, сега ја средив“.... Wadda loser.....СЕ лути што го фатив у дело

Лооолчина :D

За текстот од погоре веќе споменав, познавајќи те-останатото не ме :vozbud: ама ич
Давај ти црвени колку сакаш, се гледа дека те прават да се осеќаш подобро. Сигурно си воздивнуваш...„А, сега ја средив“.... Wadda loser.....СЕ лути што го фатив у дело
Додуше,има вистина во тоа дека доживувам катарза и духовно себереализирање преку црвените што ти ги нижам...:toe:

Додуше,има вистина во тоа дека доживувам катарза и духовно себереализирање преку црвените што ти ги нижам...:toe:

Длабоко си ја порекнуваш смислата на она во што треба да се претвориш и она што треба да го работиш.Оттаму,паѓа и твојата компетенција и секое твое поврзување со емпатијата која треба да ја зрачите вие лугето од црковниот занает.Ти си празен и крајот на оваа приказна ќе биде твоето давење во себеобожавањето.O,incompetent one.

За текстот од погоре веќе споменав, познавајќи те-останатото не ме :vozbud: ама ич

Ако не те возбудува, не бе идел до таму да се трудиш to give me the time of your day и да ме почастуваш со било каква репутација. Исто како што ја веќе не те ни приметувам. Само се смеам како се возвишуваш и претставуваш како човек со длабока вера, а тотално си ја утнал поентата на христијанството после Исус = да се сакаат сите. Ти не припаѓаш у овој век, него у времето од Инквизицијата.

П.С. Го повлекувам зборот лузер од горниот мој пост. За особа како мене што поштува луѓе со било какво (не)верско убедување, тоа не ми личи и многу judgemental

Длабоко си ја порекнуваш смислата на она во што треба да се претвориш и она што треба да го работиш.Оттаму,паѓа и твојата компетенција и секое твое поврзување со емпатијата која треба да ја зрачите вие лугето од црковниот занает.Ти си празен и крајот на оваа приказна ќе биде твоето давење во себеобожавањето.O,incompetent one.
О,благоглаголива патетико,нели научи дека она што највеќе ти боде очи кај" соперникот" е она по кое највеќе копнееш и самиот...(освен репутацијата по форуми)
Суета...
Смешен ми е секој обид за јалова дискредитација( секако очекувам уште корисници со идентични соматски конфликти)зачинет со трагикомични,Шекспирови епилози како претходниов.

О,благоглаголива патетико,нели научи дека она што највеќе ти боде очи кај" соперникот" е она по кое највеќе копнееш и самиот...(освен репутацијата по форуми)
Суета...
Смешен ми е секој обид за јалова дискредитација( секако очекувам уште корисници со идентични соматски конфликти)зачинет со трагикомични,Шекспирови епилози како претходниов.

Не се замарам со дводимензионалност и патетично кимање со лејката.Ти ќе го работиш тоа,Блујаницо на пропагандата.Значи како би обожувал нешто кое јавно го мразам?Контрадикторноста единствено ја оправдуваш со игнорантноста која пак ја маскираш со крадење интернет-финти.Дискредитацијата е на место.Поткрепена е со факти.Можеше да ја премолчиш и со тоа да докажеш дека си роден конформист.Така брадестите во црно стигнуваат до фотеља.

cccc mi ja pokakavte temata. :kesa:

Akupunktura i meditacija/molitva bi bile od pomosh.:smir:

Пре би рекол глогов колец...како постхумна акупунктура

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom