- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.831
- Поени од реакции
- 8.863
Абе знаев дека нема да се воздржиш да омаловажиш...со вакви самобендисани форумџики навистина не е да правиш муабет. Ајт од мене, терај си го возот.
Навистина прецизен и исцрпен одговор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе знаев дека нема да се воздржиш да омаловажиш...со вакви самобендисани форумџики навистина не е да правиш муабет. Ајт од мене, терај си го возот.
Ќе ти нацртам -каде реков не ми чини и што?Луртц, ти си толку „концизен„, што јас и двапати кога те читам, не разбирам што не ти чини.
Ќе ти нацртам -каде реков не ми чини и што?
Со цртеж - за тие домови се потребни пари, многу пари. Друго нејасно?
Грижата за старите луѓе е еден од приоритетите во животот.
Секоја саглам фамилија има куќа и на некој кат или соби живеат и старите.
Сите заедно, во добро и лошо се си делат, тоа фамилија значи.
Пензионерски домови се измислени од секс & сити градски лигуши, кои немаат респект кон потеклото и традицијата, па сакаат да се ослободат од „обврските“, сакаат да имаат „слобода“, да „дишат“ или какви се не оправдувања ќе најдат за својата себичност, хедонизам и бесчувствителност.
Срамота е она во кое се има претворено младото и прогресивно ЕУ/УСА wanna be граѓанство.
очигледно дека и ти си читал со скокање.
како што реков,Ако може поточно за што сметаш дека сум пропуштил да споменам, мислам дека сум јасен со она кое го напишав.
Дали за тоа дека семејствата треба да си се држат заедно или дека женското скокањето од кур на кур не придонесува кон формирање на здрава заедничка патријархална иднина?
како што реков,
прочитај што напишавме,
па коментирај. а ако сакаш да тресеш зелени, кажи, за да не те есапам.
Па уште тоа биле предрасуди, ти се молам, традицијата е нешто заостанато кое треба да се надмине.Ако може поточно за што сметаш дека сум пропуштил да споменам, мислам дека сум јасен со она кое го напишав.
Дали за тоа дека семејствата треба да си се држат заедно или дека женското скокањето од кур на кур не придонесува кон формирање на здрава заедничка патријархална иднина?
Како се однесувате спрема старите така вашите деца ќе се однесуваат према вас, само толку имам да кажам на темава, а се слагам со Никола дека тие западњачки трули "вредности" го загадуваат општествово ама што да се прави сеуште влијанието од западот е силно, треба да пропаднат асално да се закопаат во сопствената кал за да може малку од малку светот да се измие од нечистотиите нивни.
Да сакам кој не сака?Чудно ми е само едно нешто - ти сакаш здрава патријархална средина?
А што се однесува на другиот дел, се согласувам, со нешто, со нешто не.
Да сакам кој не сака?