Стари банкноти, бугарски лева

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
Па ти претендираш да можеш да држиш лекции,па зборуваш дека инфлациjа от 3% била критериум... Кога имаш вакви тези, биди достоjна да си ги заштитиш.
Зашто мислиш дека пренесувам информации на бугарски институции? Коj ти кажа вакво нешто?
Леандра, продолжуваш да си измислуваш душо. Молам ти се, запри се.
А на кои релевантни институции ти пренесуваш информации за пари? На кои фми? Ти сам кажа, јас не измислив еве:

fmi
Jас само констатирам факти душо,па сум пренесол тиja факти до релевантни институции.​

А на кои релевантни институции ти пренесуваш информации за пари? На кои фми? Ти сам кажа, јас не измислив еве:

fmi
Jас само констатирам факти душо,па сум пренесол тиja факти до релевантни институции.​
Коj ти кажа за пари? Зашто продолжуваш да си измислуваш драга Леандра?
Секи втор збор ти е измислуване и ставане на лага от тебе за некоj друг.Срама вака да имаш малце?
Не разбирам и фетишот ти да водиш една и иста дискусиja на моja профил и овде...?!

Коj ти кажа за пари? Зашто продолжуваш да си измислуваш драга Леандра?
Секи втор збор ти е измислуване и ставане на лага от тебе за некоj друг.Срама вака да имаш малце?
Извини моја грешка, кај се видело бугар за пари да се шитка, традицијата вели за беспари. Туку на кои релевантни извори рече?

Извини моја грешка, кај се видело бугар за пари да се шитка, традицијата вели за беспари. Туку на кои релевантни извори рече?
Пробаj сама да си отговориш та тоа прашане :)
Един от вакви примери беше ком Дорис Пак.

Пробаj сама да си отговориш та тоа прашане :)
Един от вакви примери беше ком Дорис Пак.
Зошто сама да си одговарам, не водам монолог јас. За кого (беспари) работиш фми?

Зошто сама да си одговарам, не водам монолог јас. За кого (беспари) работиш фми?
Леандра, избери си каде ке водиш дискусиjaта,овде или на моja профил. Немам намера да ти се обеснувам насекаде каде ти мислиш дека треба...
Па и коj сака... може да го прочита и тамо...
Уште те чекам девоjко со твоите лекции по икономика...молчиш како риба на суво.

Леандра, избери си каде ке водиш дискусиjaта,овде или на моja профил. Немам намера да ти се обеснувам насекаде каде ти мислиш дека треба...
Исто како што јас немам намера насекаде да ти објаснувам за инфлација.
Фми три пати да те цитирам, триста пати ќе се испобиеш сам и ќе се заплеткаш во одговорите. Разбери ти си само бугар.

Исто како што јас немам намера насекаде да ти објаснувам за инфлација.
Фми три пати да те цитирам, триста пати ќе се испобиеш сам и ќе се заплеткаш во одговорите. Разбери ти си само бугар.
Леандра,каде замина правото на самоопределуване или ти мора да ми кажеш што сум?
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 18:44 ---
Чекам те со лекциjaта за инфлациjaта...разбирам дека нешто не ти оди,ама.... не се бутаj тамо кога не си готовоа да ja водиш таа дискусиja.

Леандра,каде замина правото на самоопределуване или ти мора да ми кажеш што сум?
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 18:44 ---
Чекам те со лекциjaта за инфлациjaта...разбирам дека нешто не ти оди,ама.... не се бутаj тамо кога не си готовоа да ja водиш таа дискусиja.
Чекај сега имам работа ти ги барам Македонските корени. Ти ветувам, ќе го најдам! Има да плати за се што си доживеал без него. Верувај ми!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom