(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Слика од шампионите на Манчестер mn:

10983manu_footballs.gif

Јас не можам да ги препознаам сите ај помош малце:)

No problemo compadre!!! :)

Е ние англиски сме знаеле, сега ти и шпански тука... :)
Ај некој да ги наброи сите на сликата, јас не ги знам сите... Или не го познавам :)

ПС.Иначе се заебавам, за англиски тим навиваме мора сите англиски да разбират.

Од сликата ги познавам Петер Шмајхел, Пол Сколс, Ерик Кантона, Рајан Гигс и Боби Чарлтон:)

И тој до Гигс нели е Кин? Со супермен облеката :)

Едит: Нее грешка сум.

Јас ги знам овие: Џорџ Бест, Петар Шмајхел, Боби Чарлтон, Џеки Чарлон, црниот не, Ерик Кантона, (мислам Инс), Гигс, и натака незнам :kesa:

Fantom Y, no problemo also merci :wink:

И тој до Гигс нели е Кин? Со супермен облеката :)

Едит: Нее грешка сум.
Тој со преврзаната глава е Гери Палистер, црнецот мислам дека е Колин Едвардс, Тој до Гигс е Брајан Робсон само не го знам тој со круната! Ама треба да е Мет Бизби( ама па он е трењер не знам дали бил фудбалер на Манчестер)

Vecerva e najvazniot natprevar za United vo ovaa sezona:vozbud:
Ako popbedat i se kvalifikuvaat vo finale, ke ja osvoime i Premier Ligata so ogled na samodoverbata i atmosverata koja ke nastane megu gavolite..Se zavisi od narednite 90 minuti.Zatoa site vecer so United:tv:.Pozdrav gavoli:smir:

Тој со преврзаната глава е Гери Палистер, црнецот мислам дека е Колин Едвардс, Тој до Гигс е Брајан Робсон само не го знам тој со круната! Ама треба да е Мет Бизби( ама па он е трењер не знам дали бил фудбалер на Манчестер)
Пишав - брат му на Боби е тој :pipi:

Паа заеднио играа и за манчестер, од секогаш сме имале браќа кои играат заедно во манчестер.

На сликава овој букаров шо е најголем нацртан е Џорџ Бест.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom