Mlad_man
Sine Qua Non
- Член од
 - 20 април 2007

- Мислења
 - 3.475

- Поени од реакции
 - 207

Брат следен пат не ставај вакви клипчиња срце ќе ме фати од потезите. Премногу се добри. ХАХХАХАХХА
Роналдо ѕвер најголем
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе Манучо во Панатанајкос отишол, незнаев. А токлу го фалевте. lol
Spored mene ne ni treba nekoj preskap napagac go imame Rooney-Tevez,ako ne si odi Saha,na krajot od sezonata ke dojde Manucho..Ovoj mladiot kako se vikase...Zaboraviv...Spored mene ne ni treba napagac,ako me prasuvate mene sto ni treba bi odgovoril desen bek i golman bez SOMNENIE!:smir:Абе ошол прошол. И да не доаѓа ова е Манчестер ќе си најдеме друг. Ај барем тимот има пари и може да си дозволи да купи скап напаѓач.
Па дајте некои информации за тој Манучо нешто како колку години има итн.
Ne mislev za nego mlad,Velbeck ili neznam svarno kako se pisuva takvo nesto e...Dobro naprednuval,i Ferguson od nego ocekuva mnogu:smir:Па не е толку млад.
Ah,nema sansi Fernando a i ne e samo Fernando,uste ednes spored mene ni treba desen bek i golman...I ke bideme ubedlivo naj naj dobri...Normalno i sega sme najdbori no...auuuuuu fenomenalen klip ne samo klipot tuku i igracot .... za napagac trebase nas da e fernando tores stvarno fenomenalen igrac so ronaldo i runi epten ke bea dobri neka mu dadat nekoja para na fergi i neka go zema .. pozzzz

Mislam na Fernando.