(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе Манучо во Панатанајкос отишол, незнаев. А токлу го фалевте. lol

Абе ошол прошол. И да не доаѓа ова е Манчестер ќе си најдеме друг. Ај барем тимот има пари и може да си дозволи да купи скап напаѓач.

Абе ошол прошол. И да не доаѓа ова е Манчестер ќе си најдеме друг. Ај барем тимот има пари и може да си дозволи да купи скап напаѓач.
Spored mene ne ni treba nekoj preskap napagac go imame Rooney-Tevez,ako ne si odi Saha,na krajot od sezonata ke dojde Manucho..Ovoj mladiot kako se vikase...Zaboraviv...Spored mene ne ni treba napagac,ako me prasuvate mene sto ni treba bi odgovoril desen bek i golman bez SOMNENIE!:smir:

Па дајте некои информации за тој Манучо нешто како колку години има итн.

auuuuuu fenomenalen klip ne samo klipot tuku i igracot .... za napagac trebase nas da e fernando tores stvarno fenomenalen igrac so ronaldo i runi epten ke bea dobri neka mu dadat nekoja para na fergi i neka go zema .. pozzzz
Ah,nema sansi Fernando a i ne e samo Fernando,uste ednes spored mene ni treba desen bek i golman...I ke bideme ubedlivo naj naj dobri...Normalno i sega sme najdbori no...:vozbud:
P.S Ima dogovor uste 6 godini:toe:Mislam na Fernando.

kakov tores nas ni treba dani alves i nekoj dobar golman ne deka e slab vandersar ama e star................!!!!!!!
glory glory man united!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dada definitivno golman van der sar e star veke iako seuste e mnogu dobar posle smajhel vopsto nemavme sreka so golmanite samo on ni se pogodi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom