(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А бе облогот ќе го загуби, а дали ќе се исшиша тоа не знам, тој сам ќе одлучи зошто никој не може да го натера :helou:

Нема да се шиша, изјави дека сите облози за оваа сезона биле повлечени...

Не ми се верува дека ќе се шиша што има ново со Манчестер?

Adebayor: I love to watch Ronaldo. Watching him play is something else — it is like watching a player on a PlayStation.
колку ми е мило кога си признаваат линк

Па нормално, вистината секогаш излегува на виделина!

Ооооо па Адебајор ова е нешто ново:) важно си призна и Адебајор не е лош само си го сака најдоброто за себе и за клубот. Сега е најдобро да ги скршиме Арсенал во сабота или недела кога играме не се сеќавам.

Момци оваа ке биде добро дерби... а ке дават на некоја тв од оно кабловските?... или пак ке се испосерат... знам јас... иначе тепаме... Ферги не верувам дека ке планира на ЛШ за него секоја победа е голема победа... па не едно и со Арсенал играме.. само напред...

Само Роналдо да почне да дава голчиња повторно, по 1-2 на утакмица.
Да не биде исфрустриран, тоа ќе е лошо за ЛШ. :)
Се надевам нема да биде така.

Ќе дава бе - ке се разбуди зверот во него.... само Зикс да фрли линкови :)

NA DSF ke ima direkten prenos(za tie sto ja imaat na kablovska ili digitalna). Jas ja imam na kablovska:helou:

Во сабота во 18.15 часот.

Лееј ај прво зошто се неам ставено од саботата да опцујам за поразот од сити пичкуматер мамата им ебам нивна. И второ да ја изразам желбата за одмазда на претходинте два меча да ја истуриме на арсенал.

Манчестер чекори кон врвот за најбогат клуб во светот........тука

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom