(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лелелел каков гол од слободен на Роналдоо у 92:vozbud: за победааа

многу ми е криво за голот во 92` бидејќи во последното коло нема да влијае никако на табелата дуелот меѓу Рома и манчестер, што доколку манчестер останеше нерешено, рома со победа дома би имала шанса и да заврши прва на табелата.

Сепак честито победа, осмина финале и прваци во групата. :D

Ви посакувам да ви се падне некој шупачки тим во нокаут фазата :)

Ај поздрав ...

aj cestito pobeda i ja vi posakuvam nekoj sto moze poglup tim da vi padne po moznost napredok od kicevo da zaigra sea specijalno za vas da mozete da gi tepate

Фала фала на сите ама каков гол ни дадоа лелелеле сепак Роналдо најјак нема шо друго да се каже :)

Ја бев на роденден, на ХРТ2 беше уклучено и случајно ги видов двата гола, последниот ѕверски на Роналдо! :) :)
После кога викнав ко луд.. :) :)
Ај честито прво место!

aj cestito pobeda i ja vi posakuvam nekoj sto moze poglup tim da vi padne po moznost napredok od kicevo da zaigra sea specijalno za vas da mozete da gi tepate LELE BRAT ME IZNASMEA :pos2::pos2::pos2:

Искрено не очекував победа зашто беше обезбеден пласманот а и кога видов 0 -1...Ама сепак единствени со 15 бода:)

Роналдо што фаца направи кога даде гол од слободен :pos:

WOW WOW WOW....каков гол даде Кики....:)
Ајде единствен тим што има максимално освоено бодови...:)

А еве ја фацата што ја направи кога го постигна голот!
ronaldofacerx2.jpg

дал еден гол од слободен и ми прави фаци ка кузнае кој е ...:tapp:

Бравос бре...единствени со максимален учинок на бодови. Ајде сега со Рома да ги пласнате (или да ви го пласнат) не се знае.
Иначе со среќа во осмина финале и да даде господ Розенборг да ви се падне ако влезе:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom