Mlad_man
Sine Qua Non
- Член од
- 20 април 2007
- Мислења
- 3.475
- Поени од реакции
- 207
многу ми е криво за голот во 92` бидејќи во последното коло нема да влијае никако на табелата дуелот меѓу Рома и манчестер, што доколку манчестер останеше нерешено, рома со победа дома би имала шанса и да заврши прва на табелата.
Сепак честито победа, осмина финале и прваци во групата.![]()
На почеток да кажам без навреда е ова. Ти си за рома и сакаш рома да биде прва ама сега Манчестер Јунајтед не исполнува новогодишни желби за рома да биде на прво место. Зошто и мора да е на прво. Манчестер си го заслужи зошто во лига на шампиони можам да кажам, а и резултатите си се факт дека Манчестер игра најубаво во лигата на шампионите и не е непоразен.
Ви посакувам да ви се падне некој шупачки тим во нокаут фазата
Ај поздрав ...
Влатче фала за желбата ама јас баш сакам сега како што стои Арсенал е 2 па да ни се падне нас дека сме први да им покажеме да не летаат многу дека лани тепале 2 пати оваа година гз извадија па сега уште ми се прават. Да се паднат па да им го кажеме вицот
дал еден гол од слободен и ми прави фаци ка кузнае кој е ...![]()
Е добро де тој е меѓу нај јаките играчи у свет и си има свој начин на прослава чоекот, а и голот бесе ептен ѕверски па така да мислам дека вредеше таква фаца. А и друг пат кога давал од слободни секогаш така реагирал.