(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
многу ми е криво за голот во 92` бидејќи во последното коло нема да влијае никако на табелата дуелот меѓу Рома и манчестер, што доколку манчестер останеше нерешено, рома со победа дома би имала шанса и да заврши прва на табелата.

Сепак честито победа, осмина финале и прваци во групата. :D

На почеток да кажам без навреда е ова. Ти си за рома и сакаш рома да биде прва ама сега Манчестер Јунајтед не исполнува новогодишни желби за рома да биде на прво место. Зошто и мора да е на прво. Манчестер си го заслужи зошто во лига на шампиони можам да кажам, а и резултатите си се факт дека Манчестер игра најубаво во лигата на шампионите и не е непоразен.

Ви посакувам да ви се падне некој шупачки тим во нокаут фазата :)

Ај поздрав ...

Влатче фала за желбата ама јас баш сакам сега како што стои Арсенал е 2 па да ни се падне нас дека сме први да им покажеме да не летаат многу дека лани тепале 2 пати оваа година гз извадија па сега уште ми се прават. Да се паднат па да им го кажеме вицот

дал еден гол од слободен и ми прави фаци ка кузнае кој е ...:tapp:

Е добро де тој е меѓу нај јаките играчи у свет и си има свој начин на прослава чоекот, а и голот бесе ептен ѕверски па така да мислам дека вредеше таква фаца. А и друг пат кога давал од слободни секогаш така реагирал.

HaHa otidoa i ovie nemame stop be site ke gi gazime po razocarvanje so utakmicata so Bolton ova dobro mi dojde :vozbud:

Mu vidovte li reakcija na Ronaldo koga go dade golot vo 91 minuta? :)

едно нешто имам да кажам:
ФЕНОМЕНАЛЕН ГОЛ. MANCHESTER FOREVER YEAH. :)

После година време го префрли живиот зид
ц ц ц
требаше да деа гол од слободен удар веке

После година време го префрли живиот зид
ц ц ц
требаше да деа гол од слободен удар веке

Е добро де го префрли ама зошто сега не ја пукаше со шпиц па да иде на отскочна за да го изненади голманот. Ја шутна ептен професионално

that boy RONNY. YESSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!! there is only one united MANCHESTER UNITED

Abe ovoj golot... kakvo efe na topkata imase prvo fati vnatresno pa za na kraj da fati nadvoresno i da mu izbega na golmanot od racete... neznam kako ja sutna ej ziti se magija kako da bese... ni samiot ne se nadevase na gol.. mrtov laden si ostana tipcevo... ajde sledni se Fulham odime napred Pozz

Pa Kaka i toa ne go napravil :D hehe:pos2:
Хаха да не навлагам само ќе спомнем Пирло и ќе ти стане јасно :back:

п.с. Руни се враќа против Фулам и може да се земат во предвит 3 бода ...

Ќе праиме 6 победи у група, а? :)

Osekjam ke gi zgazime na fulham. Pa i rooney se vrakja, nema so muabet da s e pravi. 4:0..... Dobro i Roma ne ni bega. ili ke gi gazime ili ke ne gazat:pishtoldz

Abe Roma gi gazevme rezultat lele ne se kazuva

Sea taka da gi gazime a i Fulam nema kaj da begaat i niv ke gi zdrobime !!

Со Руни и Роналдо би требало да ги скршиме едвај чекам да се вратат Сколс и Гери Невил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom