Манчестер Јунајтед-Блекбурн 2:0
Два гола на Роналдо, абе во која сака форма нека е Блекбурн немаат потенцијал за да извлечат добар резултат против Манчестер!
Auf... Dobro odigraa ednostavno me inpresioniraa iako ke bev posreken ako padnese uste nekoj gol...ili Ronaldo da napravese het trik...sepak kako i da e ostanuva cekanje kiks na Arsenal pozz momci We Are The Champions
abe prvo komentar za devil i milanez... kaj se podredivte eden po drug so vakvi avatari ? dzverovi
nego.. ja gleavte cela ? ja malce gleav na pocetok ne stignav radi fudbal kajgana sho igravme
kako se pokaza saha ? igrase ? napravi nesho dobro ?
aj pisete nesto poveke
saha imase dobar pass do tevez.... sto podocna tevez mu asestirase na Ronaldo so nadvoresen fels za 2 gol...Ja drzese topkata se snaogase vo nekoi situacii iako spored mene nemu dovolni mu se minutite od 70 do 90 togas se pokazuva vo najdobro izdanie.... ali Evra kolku me bendisa kako igra tipceto e zakon
gigs e zver samo me plasi toa sto veke e malce star .. no se drzi mnogu dobro alal da mu e !! .. cekame kiks na arsenal i odime kon titula !! .. Glory Glory Man Utd !! Pozz all fans to Man Utd
Добра утакмица, но ни малку лесна. Олесна работа црвениот, али тоа не донесе уште некој гол. Браво за вториот гол, школски пример за контра у 3 потези. Честито победа уште еднаш, и утре Арсенал ќец. :zlo:
Newcastle nesto slabo.... neznam dali ke mozat da izdrzat ali nie ja cekame slednata pobeda protiv Bolton koj bese dosta nezgoden za Bayern.... da se nadovratam na Giggs.. vi se bendisa onoj roling vo stil na Ronaldo so go napravi.. mene navistina me iznenadi starcevo mu stoi tehnikata se pravi toj na TOSO : Hih pozz momci
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.