(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Zlatnata zamena treba da se dokazi deneska Saha ajde ocekuvam sigurna pobeda

Манчестер Јунајтед-Блекбурн 2:0 :)
Два гола на Роналдо, абе во која сака форма нека е Блекбурн немаат потенцијал за да извлечат добар резултат против Манчестер!

Ако може да ги најде некој головите од Роналдо ..

честито победа ...
браво за Тевез каква асистенција му даде на Роналдо со надворешна :zver:

Auf... Dobro odigraa ednostavno me inpresioniraa iako ke bev posreken ako padnese uste nekoj gol...ili Ronaldo da napravese het trik...sepak kako i da e ostanuva cekanje kiks na Arsenal :P pozz momci We Are The Champions :D

abe prvo komentar za devil i milanez... kaj se podredivte eden po drug so vakvi avatari ? :) :) :) :) :) :) dzverovi

nego.. ja gleavte cela ? ja malce gleav na pocetok ne stignav radi fudbal kajgana sho igravme ;)
kako se pokaza saha ? igrase ? napravi nesho dobro ?
aj pisete nesto poveke :)

saha imase dobar pass do tevez.... sto podocna tevez mu asestirase na Ronaldo so nadvoresen fels za 2 gol...Ja drzese topkata se snaogase vo nekoi situacii iako spored mene nemu dovolni mu se minutite od 70 do 90 togas se pokazuva vo najdobro izdanie.... ali Evra kolku me bendisa kako igra tipceto e zakon :D

evra e dzver... dosta dobra investicija...
se uigra.. i znae dobro da izigra odbrana a i kako krilo da se ubaci

Лелеле кој звероииии беа браос одлична игра, посебно мерак ми напраија Браун и Евра, а и Гигс збесна несшто :)

gigs e zver samo me plasi toa sto veke e malce star .. no se drzi mnogu dobro alal da mu e !! .. cekame kiks na arsenal i odime kon titula !! .. Glory Glory Man Utd !! Pozz all fans to Man Utd :D

Добро е без Руни лесна победа.Сепак Блекбурн е незгодна екипа.

Добра утакмица, но ни малку лесна. Олесна работа црвениот, али тоа не донесе уште некој гол. Браво за вториот гол, школски пример за контра у 3 потези. Честито победа уште еднаш, и утре Арсенал ќец. :zlo:

Вечер ќе се молам нерешено да испрадне а иначе заостаната утакмица на Арсенал е против Њукасл па затоа да се молеме и на таа дека Њукасл ќе растурат.

Newcastle nesto slabo.... neznam dali ke mozat da izdrzat ali nie ja cekame slednata pobeda protiv Bolton koj bese dosta nezgoden za Bayern.... da se nadovratam na Giggs.. vi se bendisa onoj roling vo stil na Ronaldo so go napravi.. mene navistina me iznenadi starcevo mu stoi tehnikata se pravi toj na TOSO :D:D: Hih pozz momci

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom