(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ke go pusti Totenhem na Berbatov samo taka pravi za manchester da ponudi 30milioni funti.:nesum:

Ох,бре Тевезчо....Таман се смири ситуацијата.....:tapp::tapp::tapp::tapp:
А бе ова со Тевез е новинарска шпекулација. Колку лажат медиумите може да видиме кога на секој текс пишуваат дека нп со Тевез "не сум разговарал со Роналдо, но ако сака треба да го пуштат да си оди". Само колку да напишат нешто.

А бе ова со Тевез е новинарска шпекулација. Колку лажат медиумите може да видиме кога на секој текс пишуваат дека нп со Тевез "не сум разговарал со Роналдо, но ако сака треба да го пуштат да си оди". Само колку да напишат нешто.

Да да, најобична патка е ова, само што не верувам дека ќе има некој кој знае колкав инфлуенс општо врз целава ситуација, гледам башка и Калдерон се стрви сеуште дека ќе го земат и додатно вршат притисок, мислам дека најлошото помина, сега остануваат само уште вакви квази очајнички обиди по кои ќе си купат некој чкљ играч и ќе си се крстат во него, не може никој со Јунајтед сепак, тоа е :toe:

Сурова е реалноста брате Манс за другите клубови, не им е лесно да ни гледаат во тилот цело време:toe:

Сурова е реалноста брате Манс за другите клубови, не им е лесно да ни гледаат во тилот цело време:toe:

Да да бачко, не е само безвезно фурање еготрип од наша страна, сепак е сурова реалност, со која не можат некои сеуште да се соочат!
Него доста со филозофии, дај да видиме вечер кој ќе тепа од овие семи - професионалциве, па да гледаме после метење. :)
Long Live United :helou:

Каизер водат 2:0 во моментов против Орландо уште 20-тина минути има, ама најверојатно со Каизер ќе играме во сабота за првото пехарче сезонава.

ајде да ги апнеме у сабота .. и првио трофеј таа година ...

Нека им даде шанса на Посебон,Кемпел и Мартин,зашто и тие би имале некаков придонес оваа сезона во ПЛ.Јас сум голем фан на Кемпел(зато го имам и на аватар:))и има голема надеж играчов...

Нека им даде шанса на Посебон,Кемпел и Мартин,зашто и тие би имале некаков придонес оваа сезона во ПЛ.Јас сум голем фан на Кемпел(зато го имам и на аватар:))и има голема надеж играчов...
Ќе им даде сигурно. :wink:
Абе надеж имаат сите млади играчи, некои повеќе, некои помалце, а сите што најмногу сакаат да успеат, ќе успеат.
Кембел... Ќе го биде детето.

Неколку дена немав доволно време за на форум..па еве сега да пишам конечно:)

Денес на РТС 2 имаше документарна за Минхенската несреќа.Гледаше некој?

П.С. Јубилејна 800-та страница:)

Ќе им даде сигурно. :wink:
Абе надеж имаат сите млади играчи, некои повеќе, некои помалце, а сите што најмногу сакаат да успеат, ќе успеат.
Кембел... Ќе го биде детето.

Знам за Кемпел,мора да излезе нешто од него:).Во Хул успеа да стекне доволно искуство.

Ја имав честа да го пишам 12000 пост:):):):)

Него сеа на Кајзер Шефс шо ќе им се деси а? а? а? :helou:
Само пак да не лупа стариот некои чкљ ротации, забегава на моменти, му лупа тоа африканското жешко у мозок :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom