(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
jas so salke,edvaj go pominaa porto taka da bi bile lesna precka za nas.a fener i drugive se nezgodni timovi.

Јас сакам сега 4 финалето со послаба за потоа полуфинале и финале (ако отидеме да не урочам јас сеа:)) да играме против појака за да гледаме добар фудбал макар што секогаш кога играт Манчестер има добар фудбал:)

Ја сакам јака да избациме, послаби да останат. : )
Осеќам дека сме во добра форма и јаки тимови да избациме.

Сакам да ни се паднат: Барса, Афронал, Челзи или Ливерпул.

Таман ќе играме мотивирано. Против послаби може и да кикснеме.

А бе кој сака нека се падне, сите ќе го примат!

Секогаш кога не сум расположен си ја пуштам оваа сигуро ја знаете мо го дига адреналинот и ме расположува ме потсеќа на Јунајтед нормално а тие ми се на 1 место!

Ајде одвај чекам да дојде ждрепката, иако во школо ќе сум, ќе дознаам покасно. Сега сум сигурен дека кој и да ни се падне, ќе испадне.
Нема потреба за дискусија, во пеколна форма сме, иако изгубивме од Портсмут, ама нема везе, тоа не го важам, не игравме како што знаеме.

Поздрав!

Фостер на голот против Дерби во сабота... Среќен сум за момчето, му се наредија коцките... :smir:

Ајде одвај чекам да дојде ждрепката, иако во школо ќе сум, ќе дознаам покасно. Сега сум сигурен дека кој и да ни се падне, ќе испадне.
Нема потреба за дискусија, во пеколна форма сме, иако изгубивме од Портсмут, ама нема везе, тоа не го важам, не игравме како што знаеме.

Поздрав!
Во,колку часот е ждрепката.?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom