Star Trek Into Darkness

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.499
Поени од реакции
2.407
Иако знам дека на многу љубители на Star Trek последниот филм од Абрамс не им се допаѓаше, сепак еве го трајлерот за новиот филм од франшизата на Star Trek:
И да Кајгана ме известија дека е излезен трајлерот. :)
Плус, дали некој забележува дека музиката од Inception, ја ставија и на Prometheus, сега и на Star Trek, и не ми текнува, и на некои други филмови?:eek:

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Иако знам дека на многу љубители на Star Trek последниот филм од Абрамс не им се допаѓаше, сепак еве го трајлерот за новиот филм од франшизата на Star Trek:
Плус, дали некој забележува дека музиката од Inception, ја ставија и на Prometheus, сега и на Star Trek, и не ми текнува, и на некои други филмови?:eek:
Повеќе личи на Star Wars одколку на Star Trek.

(n)(n)(n) Ј.Ј.Abrams

S

Sheldon Cooper

Гостин
Не ми личи на Star Trek ова. Но сепак е само тизер, ќе видиме што ќе откриjат понатаму

Член од
17 август 2011
Мислења
10.315
Поени од реакции
18.398
Ич не ми личи на серијата,али пошто не ја глеав добар ми изглеа :)

Член од
19 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
85
Стар Трек заврши 2001 со Војаџер се ова после него е се, само Стар Трек не.
А како научнофантастичен филм во вселена, можеби ќе биде интересен.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.499
Поени од реакции
2.407
Стар Трек заврши 2001 со Војаџер се ова после него е се, само Стар Трек не.
А како научнофантастичен филм во вселена, можеби ќе биде интересен.
Еnterprise, не беше лоша.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.923
Поени од реакции
7.016
Таа музика најверојатно и не е оригинално од Inception. Тоа сигурно е музика на некое од студијата за филмска музика, како BrandX Music, Two Steps from Hell и сл. и се користат за реклами, трејлери и сл.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.499
Поени од реакции
2.407
Таа музика најверојатно и не е оригинално од Inception. Тоа сигурно е музика на некое од студијата за филмска музика, како BrandX Music, Two Steps from Hell и сл. и се користат за реклами, трејлери и сл.
Не, не е оригиналната, нормално, ама слични се музиките на Prometheus и сега на Star Trek, и на некои други филмови, сега не ми текнува.

Stefus Corp.

Рационална Коза
Член од
22 август 2012
Мислења
2.097
Поени од реакции
1.821
Не ми се допаѓа тизеров повеќе е за некој супер херој филм... Ама ај да видиме што е филмот кога ќе излезе предходниот беше ОК.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Бидете сигурни дека Кумбербат ќе развали. За останатото никогаш не можеш да бидеш сигурен.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Benedict Cumberbatch го видов како негативец?
duh тој е некромансерот во хобитот :)
иначе денеска само што го изледав филмот добар интересен ама сторијата некако ко ништо да не се кажа, сепак во очекување сум на добар филм :)

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Амбрамс колку толку е најдоброто нешто што можеше да му се деси на Стар Трек во моментов. Пред него немаше добар филм од франшизата едно 20 години па може и повеќе. Типот го врати авантуристичкото чувство во филмовите што одамна беше потребно да се стори.

Kajgana Shop

На врв Bottom