Стан за нова година

Член од
7 декември 2015
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво дечки,имам прашање.Дали некој знае каде можам да најдам стан за нова година?Да славиме со друштвото сакаме,но немаме каде.Пробав да најдам некои огласи за стан што изнајмува некој али ништо нема,ако некој знае ќе му бидам благодарен :D

Здраво дечки,имам прашање.Дали некој знае каде можам да најдам стан за нова година?Да славиме со друштвото сакаме,но немаме каде.Пробав да најдам некои огласи за стан што изнајмува некој али ништо нема,ако некој знае ќе му бидам благодарен :D

Никој не ти изнајмува стан за 4-5 саата..Јас во Дојран кога бев,сакавме една вечер да преспиеме,се јавив на најмалку 20 луѓе и едвај најдов место во една прчварница,а не па за Нова Година,и тоа за 4-5 саата на некој да му го уништите станот..Барај некое локалче,трафика и слично.

Анчо бе, кој ти беа „гостиве“ :cuc:

Има бе... види расчепкај по тоа огласите, издаваат стрикно за нова година , само што ќе те кошта може и повеќе од месечна цена за станот.
Јас имам организирано нова години по куќи и станови , сум правел опасни организации и секогаш имало штета , без исклучок иако биле празни становите, куќите...
Затоа ќе си напраиш дил на страна пари да има за штета. :)

сега размислив,можеби и би го издал за Нова година,и на добра локација е + клима и сателитска,
само под еден услов,поточно и прашање:
Дали некаде вршат откуп на употребени кондоми (повеќето се марка,познат светски бренд, а има и дел во разни бој и скоро 1/2 очекувам од пленот во станот да бидат и миризливи)
Тука сме во контакт па ќе се чуеме пак за подетални информации.
( дали да спомнам дека станот е со две купатила-дали е тоа битно,дали ви одговара)

Плочките им ги кршеле, изглеа од дома биле натерани децата да слават Нова година.
:pos:

сега размислив,можеби и би го издал за Нова година,и на добра локација е + клима и сателитска,
само под еден услов,поточно и прашање:
Дали некаде вршат откуп на употребени кондоми (повеќето се марка,познат светски бренд, а има и дел во разни бој и скоро 1/2 очекувам од пленот во станот да бидат и миризливи)
Тука сме во контакт па ќе се чуеме пак за подетални информации.
( дали да спомнам дека станот е со две купатила-дали е тоа битно,дали ви одговара)
Еј убаво шо ја спомна сателитскава гарант ќе дигнеш на цена, зошто младите се луди по тоа на 31ви да гледаат новогодишна програма на пинк или на гранд телевизија да речеме :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom