Стан или куќа?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Живеам во куќа и не знам како би ми било во стан,ама дефинитивно ми е супер.Имам и едно големо дворче и летно време е уживанција.

Стан. Јас повеќе сакам во стан.
Уствари тоа ќе зависи од средината во која мислам да живеам.

живеам во огромна куќа и никогаш не би се иселила од неа многу ми е убаво, само уште базентче така да имав

Куќа и ништо друго со двор(уште некој место мене да ја коси тревата :zlo: ) најдобра уживанција посебно летно време си седнеш на раат на тераса пааааа

pa posto ziveam sama so partnerot sega za sega stanot so tri sobi ni e sosema dovolen i ne bi go menuvala,ali eden den koga ke go prosirime semejstvoto definitivno bi sakala vo kuka da ziveeme,duri veke imam i plan nacrtano za toa kakva sakam da bide

Studio apartment, штета што не сум нашла таков во Скопје :)

Живеем у куќа, ного ми е убаво...И не знам как би било да живеем у стан..Ама сепак преферирам куќа, сепак подруго е...

цел живот живеам во стан, така де незнам како би се снашол во куќа. Мада би сакал да иамам уште една куќа или пак викендица некаде.

живеев во куќа, сега ќе се преселам во стан, ама планот ми е да изградам друга куќа некаде далеку од гужвите во градот, малечка од типот на дрвениве што ги прават сега мал базен напред, и милина

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom