SS Lazio vs. AS Roma (1:2)

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување

Исход од натпреварот?

• Победа на Лацио

Гласови: 21 22,6%
  • Нерешено

Гласови: 13 14,0%
  • Победа на Рома

Гласови: 59 63,4%

• Вкупно гласачи
    93
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам Рома да тепа за да биде шампион...Напред рома!!!
Не навивам за рома иначе...:tv:

Lacio ovaa godina ima potfrleno na mnooooogu utakmici. Bas zatoa ocekuvam deka ce ja dobijat Roma, igracite se gladni za dokazuvanje, a pogolema inspiracija od Roma za toa ne moze da ima. Mislam deka i pokraj borbata za sampionska titula, ovoj inat koj ce se rodi kaj igracite na Lacio ce bide posilen.
Zarate, Flokari, Kolarov, Fodza, Roki...

Forza Lazio!

Lacio ovaa godina ima potfrleno na mnooooogu utakmici. Bas zatoa ocekuvam deka ce ja dobijat Roma, igracite se gladni za dokazuvanje, a pogolema inspiracija od Roma za toa ne moze da ima. Mislam deka i pokraj borbata za sampionska titula, ovoj inat koj ce se rodi kaj igracite na Lacio ce bide posilen.
Zarate, Flokari, Kolarov, Fodza, Roki...

Forza Lazio!
во напад зарате ке биде мотивиран оти светлото не светесе за него оваа сезона ке сака да се показе на јавноста

Ова можеби е најсигурното дерби во последниве неколку години во поглед на победникот. Лацио со непланираните 3 бода во Болоња си ја заврши работата околу опстанокот така да нема што да бара против Рома.

Рома ке тепа...ајде шампиониии :smir::smir:

Исходот на утакмицата зависи од тоа дали Раду ќе се опорави. Ако е здрав Раду, Реја ќе ја тера неговата шугава 3-5-2 тактика, а ако не игра Раду тогаш би требало формацијата да биде 4-3-3 со Зарате, Роки и Флокари. Тек тогаш ќе биде ебење!

ууу Флокари, i shit in my pants :ija:
поготоо Круз ако му праи друштво е тогеш тек...

дечки ако се деси чудо вечерва и јуве да тепа или да биде нерешено ви ја даваме за да опстанете за и вгодина дерби да играме:pos2::pos2::pos2: ако не....чао тути:helou:

дечки ако се деси чудо вечерва и јуве да тепа или да биде нерешено ви ја даваме за да опстанете за и вгодина дерби да играме:pos2::pos2::pos2: ако не....чао тути:helou:
за жал Јуве изгуби вечерва-така да имаме сигурен тип за викендов:helou:

едит: чао тути:helou::baeh::pos2::pos2::pos2:

Рома ќе победи :)

Овие мечеви се многу тешки,вакви дерби мечеви на кои се одлучува кој ќе биде шампионот.

Но ако една екипа сака да биде шампион во овој случај Рома,мора да победи на овој меч.
Интер го покажа својот карактер со големата победа на дербито против Јувентус.Сега се е во рацете не Рома.

Лацио има тимска атмосфера може да изненади,Флокари можеби не е којзнае што ама се покажа во Лацио,има страшни голгетерски способности.

Ако Рома сака титула ова е клучен натпревар за тоа. Мора да победат

Многу важен натпревар за РОМА, мора да победи доколку сака да биде шампион, евентуален кикс со лацио ке дозволи селаните да попуштат на интер и да му помогнат да стане шампион а со пораз лацио ќе мора сериозно да си го свати "дербито" со интер во 35-тото коло! Затоа напред РОМА и очекувам победа!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom