SS Lazio vs. AS Roma (1:2)

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување

Исход од натпреварот?

• Победа на Лацио

Гласови: 21 22,6%
  • Нерешено

Гласови: 13 14,0%
  • Победа на Рома

Гласови: 59 63,4%

• Вкупно гласачи
    93
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Лацио си зеде 3 бода од минатото коло,но овде нема што да бара......чисти 3 бода ко солза за Рома конечен резултат 3-0 во корист на волчицата

Нерешено ке биде како и секогаш кога и на двете им требаат бодови :toe:

Нема да биде воопшто тежок овој меч доколку Рома не му придава никакво значење на натпреваров и гледа како на обична средба.
Исто ко што направија Барса со Реал, нека ги остават да се диват Лацијалите, а ние ќе ги плеснеме на терен. :wink:

Море ако Рома си ја заигра нејзината игра ќе биде Гад плис хелп Лацио.

Нема да биде воопшто тежок овој меч доколку Рома не му придава никакво значење на натпреваров и гледа како на обична средба.
Исто ко што направија Барса со Реал, нека ги остават да се диват Лацијалите, а ние ќе ги плеснеме на терен. :wink:

тоа е лошо, кога играат со Лацио играат како да имаат грчеви и како да се уплашени, посебно оние играчи кои имаат поголем стаж во Рома и знаат што е Дерби дела Капитале, но затоа пак Тони и Менез немаат никаков притисок и мислам дека тие ќе бидат играчи на натпреварот(ако Рома победи)... највеќе ме фаќа страв за тоа како Де Роси ќе изигра, тој знае на вакви натпревари да одигра одлично но некогаш е како "уплашен германец"

Очекувам победа на Рома и доаѓање чекор поблиску до скудетото :smir:

дај бе сите фанови на Рома и Лацио да извршиме некој притисок на профилот што го имаат Телма на ФБ

Стандард Јувенташиве се за Рома, не за друго, колку само Интер да не освои титула да не јадат многу ремет (за рома што навиваат има 5-6 члена од форумов шака јада :) )
Прогноза за дерби никогаш не кажувам, знам дека играчите на Лацио ќе гинат на терен како и секое дерби што го играат условно дома, така да конечно ја дочекав таа утакмица кај што се Fired Up :)

haha

Jas se kladam deka ovdeka nema nitu eden fan na lazio, tuku site se na inter i milan, i se komentiraat samo loso protiv roma:) barem roma za razlika od lazio,inter,milan i juve ne mestese natprevari za da osvoi titula ili pak da ne ispadne od liga, da bide jasno!!!

Jas se kladam deka ovdeka nema nitu eden fan na lazio, tuku site se na inter i milan, i se komentiraat samo loso protiv roma:) barem roma za razlika od lazio,inter,milan i juve ne mestese natprevari za da osvoi titula ili pak da ne ispadne od liga, da bide jasno!!!

Кој од овие тимови морал да мести за да не испадне? :)

Кај виде фан на Интер до сега? :tapp:
И кој местел од тие тимови за да не испадне? :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom