Српските хулигани подготвуваат хаос во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата @Lbaneso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас само си го бранам своето, нишо друго. Истото шо го кажа Луси_лу
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 15:19 ---
Ти дали си тачен? Ај прочитај убаво што напиша.

Колку шо знам јас, ко се родив во далечните 80ти имаше и Албанци шо се раѓаат тука, и сеуште има? Или можит живеам во некоја виртуелна реалност? Те молам просветлиме

Лага е ова, на 5ка па викаат Гробари и Делии заедно ќе доаѓале ... ах бе. :facepalm:

Ако дојдат стварно макар и 10 души и намаваат албанци во сред Скопје ондак албанчиња после тоа чутете или пак спремајте екипа и патот до Белград и тепајте срби ( да видам... :D ) ...

И да дојдат и да има тепачки најтрагично е што ние ќе јадеме казна од УЕФА.Кога можеше да има казни за Вардар-Пелистер тогаш и за ова ќе има.Кај уште не се ни најавени сигурно 300 души ми е за неверување да влезат без проблем.

Oваа вест подига тензија, лажна е и малоумна е и срамота е да се објаснува зашто е тоа така, самиот наслов, 300 навивачи ќе доаѓаат у СК да се пресметуваат со албанци е дебилен и глуп ( со кои албанци ? рандом групи ? криминалци ? навивачи ? ќе им бараат лична карта да видат дали се албанци ?, по сурат ќе ценат ? ), нема никаква смисла а може само да подигне тензија и од никаде да има инциденти на стадионот и надвор од стадионот, инциденти од кои најмногу ќе го кркаме ние, казни од ФИФА и што уште не, ноуп, не фала, не смее ова да се промовира кај нас али толку им сече на мак медиумите.

Темава оди под клуч, ако има нешто поконкретно има цел подфорум за навивачки групи, таму дискутирајте.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom